Kaj Bech uddanner fire anlægsgartnere på én uge

Kaj Bech fejrede fire nyuddannede anlægsgartnere. Ugen var festlig for Kaj Bech, som har kunnet ønske fire lærlinge tillykke med deres svendebreve som anlægsgartnere. To af dem er specialiseret i grønne anlæg og to i grå anlæg.

“Vi er meget stolte af vores fire nyuddannede anlægsgartnere, Filip, Thomas, Ole og Kåre, som har gjort en fantastisk indsats og lært en masse hos os. Vi håber, at de vil fortsætte med at udvikle deres kompetencer og bidrage til at skabe smukke og funktionelle udearealer, da alle fire svende fortsætter hos os” siger adm. direktør Peter Bech.

lærling
Alle fire lærlinge får et gratulerende håndtryk af direktør Anders Bech.

Udveksling i Japan – Kaj Bech tilbyder praktik i udlandet
Filip og Thomas har været i praktik i Japan i 6 måneder, som en del af deres uddannelse som anlægsgartnere. Det var en aftale, imellem Kaj Bech A/S, skolen i Beder og Nodazoen, et japansk anlægsgartnerfirma. Thomas har været flink at skrive hjem til Kaj Bech i løbet af de 6 måneder og hele Kaj Bech A/S har fulgt med i drengenes tur her hjemme fra Danmark og læst interesseret med på Thomas’ breve om alt det de oplever og lærer i Japan.

“Det er lidt anderledes, især fordi vores chef ikke er den store fan af hækkeklippere, så stort set alt hæk bliver klippet med trim-sakse. Vi har også lige været på en opgave, hvor der skulle rykkes nogle store kampesten sten op. Vi fik ros for vores arbejdsindsats, opfindsomhed og initiativ. Vi blev endda kaldt de professionelle af vores chef! 🙂 Firmaet, vi arbejder for, sender os også ud på udflugter 2-3 gange om måneden. På den måde får vi set en masse, og de har også givet os en tur til Kyoto. Vi er i rigtig gode hænder!”

Det er svært at finde nye lærlinge
Kaj Bech har efter disse fire ny udlærte svende, stadig 10 lærlinge i gang med deres uddannelser lige nu, men der er plads til flere.
Lige nu og her kunne vi godt bruge minimum to nye elever. Det er svært at finde lærlinge i branchen i øjeblikket.” siger driftschef for Park, Niels Dalby Nielsen.

lærling

I efteråret var Jyllandsposten forbi Kaj Bech A/S og satte fokus på emnet i forbindelse med valgkampen. Der er flere forklaringer på problemet, bl.a. optager skolerne færre elever og den nærmeste skole ligger nær Aarhus i Beder. Kaj Bech A/S gør lige nu en indsats for at gøre det mere attraktivt for evt. nye lærlinge at søge mod vest.

Kaj Bech søger løbende efter nye talenter, bl.a. flere anlægsgartnerelever der har lyst til at arbejde med anlægsprojekter i både det grønne og det grå. Men Kaj Bech tilbyder lærlingepladser inden for mange uddannelser anlægsgartner, anlægsstruktør, betonstruktør, bygningsstruktør, brolægger, tømrer, bygningssnedker, skovarbejder og åmand mm.

Kaj Bech har flere gode eksempler i virksomheden på dygtige medarbejdere der er startet som lærlinge / praktikanter og som i dag er formand, teamleder, eller afdelingschef eller på anden måde har udviklet sig i virksomheden.

Læs mere om at blive lærling hos Kaj Bech A/S: Elev, lærling, praktikant hos Kaj Bech A/S

Alle mere om gartner skolen her: https://ju.dk/

Del

Kompetencer vedr. denne artikel

Har du spørgsmål?

Så sidder vi klar på telefonen og email.

ARTIKLER

Relaterede artikler

Forrige
Næste

REFERENCER

Relaterede referencer

Forrige
Næste
Hvad leder du efter?
Søg