Energistationer & infrastruktur

Kaj Bech har mange års erfaring indenfor energi og forsyning med at bygge Energistationer og forsyningsinfrastruktur, og vi udfører opgaver over hele landet, blandt andet for Energinet og de forsyningsvirksomheder der varetager den danske energiinfrastruktur på vejen imod mere bæredygtig energi i Danmark.

Vi har stor erfaring med komplicerede projekter samt de mere enkelte, og med os som samarbejdspartner kan du være sikker på professionel byggestyring og solidt håndværk i dit projekt.

Grøn energi i fremtiden

Lige nu sker der store investeringer i vedvarende energi i Vestjylland og Kaj Bech A/S er stolte over at levere jordarbejde og støbning af fundamenter til de tekniske anlæg der lige nu bliver etableret.

Læs mere om projektet i om mere bæredygtig energi til kommunen her: https://kajbech.dk/mere-vedvarende-energi-til-holstebro-kommune/

 

Holstebro – Centrum for grøn energi i fremtiden

I fremtiden kan Holstebro blive centrum for produktionen af grøn energi. Der er flere planer i gang bl.a. om at opføre P2X anlæg til brint produktion. Her omdannes grøn electricitet til brint eller andre brintbaserede produkter.

Kaj Bech A/S er en del af ptX Hub Holstebro sammen med Everfuel, Arla (HOCO og Holstebro Mejeri), Flemming Krogh, Vestforsyning, Vald. Birn A/S og Ausumgaard. Du kan læse mere om projektet på følgende side: https://www.everfuel.com/projects/holstebro-ptx-hub/

 

 

 

Energiforsyning

Fremtidens energi bygger på vedvarende energikilder og i Vesterhavet er der rigeligt vind at udnytte som u-udtømmelig energikilde. Planen er at i 2023 skal der i Danmarks være 100 procent vedvarende energi i el systemet og Thor Havvindmøllepark er et skridt i denne retning.

Kaj Bech A/S er med til at forny og forstærke fremtidens energiforsyning til at kunne tage imod den mængde strøm det kræver i fremtiden.

Læs mere om projektet på Energinets hjemmeside: https://energinet.dk/anlaeg-og-projekter/projektliste/thor-havvindmollepark/

107_Niels Østergaard Kruse
kontakt
byggeri

Har du spørgsmål til Byggeri?

Så sidder vi klar til at besvare dem.

Niels Kruse
nk@kajbech.dk
+45 22 70 88 49

Har du spørgsmål?

Så sidder vi klar på telefonen og email.

Udvalgte referencer for Energistationer & infrastruktur

Forrige
Næste
Hvad leder du efter?
Søg