Snerydning og saltning

I over 20 år har Kaj Bech A/S sørget for at hele Holstebro kommune på 793 km2, er sikker at færdes i inden kulden gør vejene glatte og ufremkommelige.

I de tidlige vintermorgener ca. kl. 03 bliver maskinerne tændt og planen rullet ud for at bekæmpe sne og is inden morgentrafikken rammer vejene og skolebørnene skal ud på stierne. På en rigtig snevejrsdag har vi beskæftiget omkring 100 mand.

Hos Kaj Bech A/S har vi én stor lagerhal kun fyldt op med salt til veje og stier. Den kan rumme 600 tons som bliver pumpet op fra en kæmpe salthorst i Mariager, der er stor nok til at dække hele Danmarks saltbehov i mange tusind år, både salt til ægget og til vejene. Men det er kun en brøkdel af alt det salt der bliver pumpet op som bliver brugt til vejene.

Snerydning og saltning for private

Er du træt af at skulle tidligt op for at skovle sne og strø salt?

Hos Kaj Bech har vi 60 mand som i vintersæsonen står tidligt op netop af den grund. Vi rydder dit fortov og indkørsel, alt efter behov. Vi salter når der er behov. Snerydning er et område hvor der er virkeligt store penge at spare hvis I er flere som går sammen på samme vej. Så brug efteråret til at samle nogle stykker fra vejen, og kontakt os for en attraktiv pris på vinterbekæmpelse.

Du betaler kun for de gange vi kommer, der er altså intet abonnement eller lignende bindinger.

Snerydning og saltning for Erhverv

Vi sørger for at hele Holstebro kommune er sikker at færdes i når vinterens frost og kulde bider sig fast i veje og stier.

Vi rydder alle områder efter aftale. Vi har alle størrelser maskiner fra de store sneplove til en almindelig sneskovl, som vi gerne bruger hvor der ikke er plads eller mulighed for andet.

Vi rydder:

  • Parkeringspladser
  • Fortove og stier
  • Omkring renovation mv.

Vi salter når der er behov, og alternative tømidler, hvis salt ikke er en mulighed. Vores vintertjeneste er særdeles stabil, og vi er klar til at rykke ud på alle tider af døgnet.

Skal vi komme forbi din virksomhed?

 
 

Har du spørgsmål?

Så sidder Jesper Skou Sørensen klar på telefonen og på mail

Har du spørgsmål?

Så sidder vi klar på telefonen og email.

Udvalgte artikler for Snerydning og saltning

Forrige
Næste
Hvad leder du efter?
Søg