Professionel hjælp til dit havearbejde

Følgende citat kommer fra bladet ”Helse” : ”Lyt til kroppen. Træthed, ømhed eller ondt i ryggen er en ‘rød lampe’, der blinker. Hold pause eller udsæt resten til en anden dag. Havearbejdet løber jo ingen vegne”.

Men har du slet ikke lyst til at udsætte kroppen for sliddet, eller har du ikke tid eller lyst så kan Kaj Bech A/S hjælpe med det hele. Vi har mange udlærte anlægsgartnere som har viden, erfaring og fysik til at lave arbejdet.

Få havehjælp til fx lugning, fliserens, græs, tagrender, hækklipning mm. Book tid her: https://kajbech.dk/kompetencer/hus-have/pleje-og-vedligehold/

Skal I lave nyt hjælper vi gerne med ideer, rådgivning og tegning inden arbejdet går i gang. Man får altid det bedste og billigste resultat hvis planlægningen har været gennemtænkt og omhyggelig. Når arbejdet med en nyanlagt have står færdigt har vi gartnere som gerne vil hjælpe med pasningen. Det gælder både hvis det drejer sig om et enkelt besøg om foråret eller en aftale om løbende pasning af have og græs.

Book en anlægsgartner og få et kig på din have. Første besøg er altid gratis! Book tid her: https://kajbech.dk/kompetencer/hus-have/anlaegsgartner/

Men det er vigtigt at bemærke, at vi uanset opgaven, altid kan sende folk som har erfaring med opgaven.

Har du spørgsmål?

Så sidder vi klar på telefonen og email.

Udvalgte artikler for Hus & Have

Forrige
Næste
Hvad leder du efter?
Søg