Grusveje og stier

Grusveje og stier kræver jævnligt vedligehold, gerne flere gange årligt fordi vejret og årstidernes skiften slider på vejene og stierne, når de samtidig bruges jævnligt også. Vi har det rette maskinel til at fx høvle veje jævne og fri for huller eller ordne vejrabatter så vandet bliver korrekt afledt fra vejene og biler kan passere hinanden på mindre veje uden risiko for skader. Vi kan også jævne stier eller fylde op med ny belægning til nedslidte stisystemer.

Vi er specialister i vejvedligehold af rabatter, grusveje og stier. Korrekt vedligeholdt vejrabatter sikrer en lang levetid på grusvejen fordi vandet ikke står i hjulsporene, men bliver i stedet korrekt afledt. Samtidig efterlader det et flot og ensartet indtryk.

Vores rabatfræser har vi selv udviklet og den udmærker sig ved at kaste materialet lang væk fra vejen, og ved ikke at efterlade en ”pølse” i rabatten. Alt arbejde udføres af faguddannet personale, og med det rigtige materiel. Afsætning sker altid med det nyeste og mest præcise grej på markedet, med fokus på trafiktæthed, belastning, og krav til afvanding mm.

Kaj Bech A/S har stor erfaring med etablering og vedligehold af veje, både af asfalt men også grusveje og stisystemer af forskellige typer. I vores maskinpark har vi de typer maskiner det kræves for at vedligeholde vejene.

En vejhøvl kan være nødvendig at få i brug af og til. Den afretter vejen og gør grusvejen jævn. Den laver en lille bue på vejen, en form for omvent dyb tallerken, så vandet lettere render væk og ud i rabatten.

Vi sørger også for at rabatter er afrettet, uden huller og at græsset er klippet så vand kan løbe af vejen og ikke genere trafikken.

Vi vil sige at vi kender til en hver salgs problemstilling, men hvis du skulle stå med en udfordring vi ikke har prøvet før, så kan vi forsikre at vi finder frem til den helt rigtige løsning.

Har du spørgsmål?

Så sidder vi klar på telefonen og email.

Udvalgte referencer for Grusveje og stier

Forrige
Næste
Hvad leder du efter?
Søg