Rotter

Din kloakmester i Holstebro og omegn

Kaj Bech A/S tilbyder rottebekæmpelse i Vestjylland – Holstebro, Herning, Struer, Lemvig, Vinderup, Ulfborg, Aulum, Bækmarksbro, Tim, Staby, Vedersø, Haderup, Harboøre, Thyborøn og omegn, udført af dygtige autoriserede kloakmestre, der kender til rottens snuhed. Vi går op i kvalitet og monterer markedets bedste rottespærre.

 

Slip bekymringerne om rotter

Du kan nemt tilmelde dig et tryghedsgivende serviceabonnement hos os, hvor vi kommer én gang årligt og tjekker om rottespærren virker som den skal. Så slipper du for at huske på det. Vi skal nok klare det og give besked når det er ved at være tid til et besøg.

Vælg din pakke

Har du brug for andet? Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Så ring på +45 22 70 88 23 eller skriv til os her på siden.

Service eftersyn

900,-
inkl. moms
  • Almindeligt engangseftersyn af rottespærre

Rottespærre montering

2500,-
inkl. moms
  • Montering af rottespærre ved en standard brønd på max. 1 meter i dybden og at dit brønddæksel er tilgængeligt.

Montering & Serviceabonnement

2500,-
inkl. moms
  • Montering af rottespærre ved en standard brønd på max. 1 meter i dybden og at dit brønddæksel er tilgængeligt.
  • Service én gang årligt
  • Opsig abonnement når du vil
  • Efterfølgende årlig servicepris 800,-

 

Montering af rottespærre

I ældre huse er der ofte ikke monteret en rottespærre – måske mangler du at få monteret en rottespærre der kan forebygge at rotter trænger ind i dit hus. Men det er stadig muligt at sikre dig mod rotter, ved at få en rottespærre monteret i din kloak, selvom det måske virker som en umulig opgave at sættes sig op imod de dygtige små brune kloakmestre.

Rottespærren bliver monteret i rensebrønden og du behøver ikke være hjemme da brønden er nem at komme til udendørs. Vi har ikke brug for andet end din tilladelse til at åbne din brønd. Så giver vi besked når vi har været forbi.

Serviceabonnement på rottespærre

Bor du i nybyg så har du højest sandsynligt allerede en rottespærrer monteret i din kloak i forvejen, men det anbefales kraftigt at den efterses. Gør det nemt ved at oprette en rottespærre serviceabonnement hos os, så gør vi arbejdet for dig og giver dig besked når vi har været forbi. Vi kommer og tjekker den og er din rottespærre tilstoppet renser vi den for dig, så du kan være tryg ved at den virker. Vi giver dig besked når vi har været forbi og det kræver ingen aftale med dig, da kloakken er nem at komme til uden at du nødvendigvis skal være hjemme.

 

Vidste du at… får du først besøg af rotter, kan de under de rette betingelser blive op til ca. 800 rotter på bare ét år?

Vidste du at… Rotter kan passere vandlåsen på under et minut?

Skriv til os

Udfyld felterne herunder, så kontakter vi dig.

Hvad er en rottespærre?

Det er en klap der forhindrer rotter i at trænge ind i dit kloaksystem under huset, mens dit spildevand nemt kan komme ud. Hvis rotterne først er kommet ind, har de adgang til køkkenvasken som er et spisekammer for rotter og for det andet så kan de få adgang til dit hus gennem toilettet.

Hvordan virker en rottespærre?

En rotte kan gnave sig igennem alt som er blødere end marmor og stål – de er nogle dygtige små entreprenører. En rottespærre er lavet i metal og det er et af de få materialer en rotte ikke kan gnave sig igennem. Spærren består af to spjæld med takker på, som forhindrer at rotten kan kravle under, når den forsøger at mase sig igennem og ind til dit hus. Selvom rotten ikke kan komme ind, kan spilde vandet godt komme ud. Skulle det ske at rottespærren bliver tilstoppet er den ikke længere effektiv og rotterne kan trænge ind i dit hus.

Må man selv montere en rottespærre?

Nej. Det er lovpligtigt at kun en ansat hos en autoriseret kloakmestervirksomhed, der må opsætte en rottespærre i din kloak – og det kan vi hos Kaj Bech A/S. Vi har et gyldigt certifikat på at være en autoriseret kloakmestervirksomhed. Det garanterer korrekt montering og garanti for at den virker. Derudover tilbyder vi også årlig serviceabonnement, hvor vi renser den én gang årligt og kontrollerer at den virker, så du kan være sikker på at du ikke pludseligt får små brune gæster. Kontakt os, hvis du ønsker at få monteret en rottespærre i din kloak. Så kan vi tale om hvad du har behov for, for at blive fri for rotter.

Læs mere om hvem vi er her.

Ved installation af en rottespærre opnår du:

  • at rotterne ikke har adgang til din kloak fremadrettet
  • aktiv rottebekæmpelse gennem forebyggelse
  • en kloak uden dyre skader forårsaget af rotter
  • forlængelse af levetiden på din kloak

 

Hvis du vil læse mere detaljeret specifikationer af modellen fra Nordic Innovation, kan du læse her.

Hvor ofte bør jeg få min rottespærre tjekket og vedligeholdt af en professionel?

Det behøver kun at være én gang årligt, men med den mængde spildevand der kommer gennem kloakken årligt kan der komme noget i klemme, så den ikke fungerer. Hvis noget sidder i klemme i din rottespærre vil den stå “åben” og rotterne vil kunne kommer forbi og ind under dit hus. Derfor er det vigtigt at få den tjekket og renset af en et firma der er certificeret kloakmestre, da det kræver særligt udstyr for at afmontere den og påmontere igen efter rensning – ellers kan du ikke være sikker på at den virker.

Hvad koster en serviceabonnement på en rottespærre?

Årlig service på din rottespærre koster 600 kr. inkl. moms ved første tjek, det første år. Oprettet du abonnement hos os er prisen på service af din rottespærre de følgende år 500 kr. inkl. moms årligt. Vi er meget konkurrencedygtige på markedet og prisen gælder ved en standard brønd på max. 1 meter i dybden og at dit brønddæksel er tilgængeligt. Få et uforpligtende tilbud, hvis din brønd er anderledes. Når vi har været forbi din kloak modtager du billeddokumentation, så du ved vi har været der.

Det er en fælles indsats at bekæmpe rotter – prik til din nabo

For at opnå den mest effektive rottebekæmpelse kræver det en fælles indsats. Jo flere kloaksystemer der bliver utilgængelige for rotter, jo færre leve- og ynglesteder vil de have. Det betyder at rotterne formerer sig mindre og bestanden reduceres.

Skriv til os

Udfyld felterne herunder, så kontakter vi dig.

Har du spørgsmål?

Så sidder vi klar på telefonen og email.

Hvad leder du efter?
Søg