Tagrenderenser

Det er dejligt at være husejer, men der er meget arbejde i det. Der kan være mange grunde til, at der er brug for hjælp, tiden er blevet for knap med arbejde, børn, husdyr og fritidsaktiviteter, kræfterne til at passe hus og have er blevet mindre, lysten til at opholde sig i haven er større end lysten til at arbejde i den, arbejdet kræver specialværktøj til for eksempel rengøring af belægninger eller man kan være bortrejst i længere perioder.

Der kan være mange grunde til at have brug for en “vicevært”.

Tømning af tag-og skotrender er en vigtig vedligeholdelses opgave på alle bygninger. Vi har anskaffet en ny suger, som er udstyret med kamera, så det er muligt at arbejde sikkert fra jordniveau. Arbejdet går hurtigt især når tagrenderne bliver tømt og efterset hvert år. Ved tømning af tagrender med beskyttetsesnet er der ofte behov for at komme op på stigen for at løfte nettet og suge det affald som er sluppet igennem nettet.

Nyudviklet industrisuger med kamerateknik giver renlig og sikker tømning af tagrender:
Læs mere om vores smarte tagrenderenser her >> https://kajbech.dk/rensning-af-tagrender-med-kamera-styret-suger/

Når vi alligevel er forbi for at rense dine tagrender kan vi også rense dine fliser i samme omgang. Vi bruger børster til rensning af fliser som er skånsomt for fliserne. Læs mere om fliserens her. 

Har du spørgsmål?

Så sidder vi klar på telefonen og email.

Hvad leder du efter?
Søg