Havetegning

Mange haver i dag, bærer præg af tilfældigheder. De indeholder de planter der var, da man overtog huset, evt. suppleret med lidt blomster man er faldet for på indkøbsturen. Det resulterer ofte i nogle meget plejekrævende haver uden særlig identitet.

Med en havetegning får du en specialdesignet have, der tager højde for netop dine behov og ønsker. Dimensionerne og plejeniveauet er afstemt og der er taget højde for planternes vækstvilkår og udvikling over tid. Vores mission er, at lave unikke, moderne og velfungerende haver med gode materialer og velvalgte planter.

Når du køber en haveplan hos Kaj Bech og får du også vores rådgivning og sparring. Vores havedesigner kommer ud til jer og sammen afstemmer vi forventninger, behov og drømme. Du bestemmer selv hvor omfattende og detaljeret tegningen skal være. Prisen afstemmes herefter. Du beholder havetegningen med tilhørende planteliste og materialeliste og bestemmer selv, hvordan arbejdet efterfølgende skal gribes an.

Design

Hvad enten du ønsker et tidløst, minimalistisk design i din have eller om det skal være en romantisk have fyldt med de skønneste planter og snoede stier, skabes din have med stor kreativitet, omhu og med en sans for detaljerne.

Med det rette forløb igennem have og skabelsen af rum, vil selv små haver føres som store og din have vil blive en central del af dit hjem og starten på et fantastisk ude liv lige udenfor havedøren, hvor du kan koble helt af.

Vil du have besøg af en anlægsgartner, kan du booke tid her. Første besøg er altid gratis! >>

Har du spørgsmål?

Så sidder vi klar på telefonen og email.

Udvalgte artikler for Havetegning

Forrige
Næste
Hvad leder du efter?
Søg