Legeplads & Terrænudstyr

Kaj Bech har i mere end 30 år tegnet, projekteret, udført og serviceret legepladser. Vi har en tankegang som barnlige sjæle og udvikler sammen men kunden den legeplads som passer præcis til legesyge brugere af legepladsen; fx dagplejen, børnehaven, skolen og SFO, sportsklubben eller grundejerforeningen.

Vi arbejder primært med udstyr udført i Robinie træ, men kan levere legepladser i de materialer I ønsker; fx en legeplads i stål, plast eller øvrige træsorter.

Robinietræ er endnu en ret ukendt træsort, som faktisk har en længere levetid end eg, helt op til ca. 20-30 år alt efter forholdene, nogle gange længere. Træets hemmelighed er en tæt struktur, der afviser vand og har et naturligt indhold af stoffer, der konserverer træet, bl.a. garvesyre.

Hos Kaj Bechs A/S har vi forelsket os i træets gode egenskaber til legepladser, der både har en lang holdbarhed og en stor sikkerhed fordi nedbrydningsprocessen er lang dvs. ulykker er mindre sandsynlige. Robinie træet kommer ofte som svungne pæle og giver legepladserne deres helt unikke og legesyge udtryk.

Kaj Bech Tager udgangspunkt i arealet, der findes og udnytter gerne dette til at skabe en spændende legeplads vi har f.eks. lavet gange i bakker med udkigshuller, vandmølle i bæk, helårs kælkebakker og meget mere.
 
 

 
 
 
 

 
 
 
 

Har du spørgsmål?

Så sidder vi klar på telefonen og email.

Udvalgte referencer for Legeplads & Terrænudstyr

Forrige
Næste

Udvalgte artikler for Legeplads & Terrænudstyr

Forrige
Næste
Hvad leder du efter?