Legeplads & Terrænudstyr

Kaj Bech har i mere end 30 år tegnet, projekteret, udført og serviceret legepladser. Vi har en tankegang som barnlige sjæle og udvikler sammen men kunden den legeplads som passer præcis til legesyge brugere af legepladsen; fx dagplejen, børnehaven, skolen og SFO, sportsklubben eller grundejerforeningen.

Vi arbejder primært med udstyr udført i Robinie træ, men kan levere legepladser i de materialer I ønsker; fx en legeplads i stål, plast eller øvrige træsorter.

 

Robinietræ

Robinietræ er endnu en ret ukendt træsort, som faktisk har en længere levetid end eg, helt op til ca. 20-30 år alt efter forholdene, nogle gange længere. Træets hemmelighed er en tæt struktur, der afviser vand og har et naturligt indhold af stoffer, der konserverer træet, bl.a. garvesyre.

Hos Kaj Bechs A/S har vi forelsket os i træets gode egenskaber til legepladser, der både har en lang holdbarhed og en stor sikkerhed fordi nedbrydningsprocessen er lang dvs. ulykker er mindre sandsynlige. Robinie træet kommer ofte som svungne pæle og giver legepladserne deres helt unikke og legesyge udtryk. Vi arbejdet primært med udstyr udført i Robinie, men kan levere legepladser i de materialer I ønsker fx øvrige træsorter, stål eller plast. Vi har ingen færdige moduler og alt laves efter ønske. Vi er altid bekendt med den aktuelle lovgivning og de nyeste retningslinjer mht. udformning og løbende vedligeholdelse både på legeredskaber og faldunderlag.

Kaj Bech Tager udgangspunkt i arealet, der findes og udnytter gerne dette til at skabe en spændende legeplads vi har f.eks. lavet gange i bakker med udkigshuller, vandmølle i bæk, helårs kælkebakker og meget mere.

Kun fantasien sætter grænser i denne kreative afdeling og her udfolder det indre legebarn sig.

 

 

Certificeret rådgivning

Vi er certificerede legepladsinspektører. Vi arbejder med standarder, der sikrer høj sikkerhed, uden at gå på kompromis med et stimulerende legemiljø. Det vil sige at når vi giver et tilbud og rådgivning er det med en baggrund der er baseret på den nyeste lovgivning så du kan være tryg i dit valg.

75 års erfaring

Kaj Bech A/S har mange års erfaring og kan tilbyde utrolig mange forskellige kompetencer indenfor broer, beton, byggeri, totalentreprise, energi og forsyninger, grønservice og drift, hus og have, jord, kloak og belægning, vandløb og natur, vejservice, legeplads og terrænudstyr. Legepladsafdelingen er en del af Kaj Bech A/S. Det betyder, at vi ud over afdelingens 12 mand kan trække på hele organisationen, hvad angår bemanding, maskiner og materialer.

 
 

 
 

Har du spørgsmål?

Så sidder vi klar på telefonen og email.

Udvalgte referencer for Legeplads & Terrænudstyr

Forrige
Næste

Udvalgte artikler for Legeplads & Terrænudstyr

Forrige
Næste
Hvad leder du efter?