Legeplads & Udeinventar

Kaj Bech A/S har mange års erfaring og kan tilbyde utrolig mange forskellige kompetencer. Legepladsafdelingen er en del af Kaj Bech A/S og det betyder, at vi ud over afdelingens 12 mand kan trække på hele organisationen, hvad angår bemanding, maskiner og materialer. Kaj Bech har i mere end 30 år tegnet, projekteret, udført og serviceret legepladser og udeinventar.

Vi har en tankegang som barnlige sjæle og udvikler sammen men kunden det ønskede byrum og den legeplads som passer præcis til fx dagplejen, børnehaven, skolen og SFO, sportsklubben eller grundejerforeningen.

Vores tilgang kombinerer kreativitet, bæredygtighed og sikkerhed for at skabe unikke områder, der er tilpasset det specifikke miljø og brugerbehov. Vi skaber ikke blot uderum; vi skaber destinationer, der fremmer leg, social interaktion og fysisk aktivitet. Udforsk vores imponerende portefølje af legepladser og udeinventar for at se, hvordan vi kan forvandle dine idéer til virkelighed.

Certificeret rådgivning

Vi er certificerede legepladsinspektører. Vi arbejder med standarder, der sikrer høj sikkerhed, uden at gå på kompromis med et stimulerende legemiljø. Det vil sige at når vi giver et tilbud og rådgivning er det med en baggrund der er baseret på den nyeste lovgivning så du kan være tryg i dit valg.

Læs mere om hvad vores legepladsinspektører gør her: Legepladsinspektører

75 års erfaring

256_Steffen Toft Hansen
kontakt

Har du spørgsmål?

Så sidder vi klar til at besvare dem.

Steffen Toft Hansen
sth@kajbech.dk
+45 30 65 18 88

Har du spørgsmål?

Så sidder vi klar på telefonen og email.

Udvalgte referencer for Legeplads & Udeinventar

Forrige
Næste

Udvalgte artikler for Legeplads & Udeinventar

Forrige
Næste
Hvad leder du efter?
Søg