Gavekort – Hus & have

Gavekort - En gave til haven!

Giv en gave til haven og glæd en haveentusiast med et gavekort til havearbejde udført af Kaj Bechs faglærte anlægsgartnere!

Udfyld formularen herunder for at bestille. 

*Et gavekort til havearbejde er nemt at bestille og betale online på Kaj Bechs hjemmeside. Du kan vælge mellem forskellige beløb og du bestemmer selv typen af havearbejdet. Når du har udfyldt formularen herunder kontakter vi dig og aftaler betaling.  Efter du har betalt kan du afhente gavekortet på vores kontor eller du kan få gavekortet tilsendt som en PDF-fil på din e-mail, som du kan printe ud eller sende videre.

Med et gavekort til havearbejde kan du eller modtageren af gaven selv bestemme, hvad det skal bruges til i haven. 

Det kan være alt fra hækklipning, lugning, beskæring, plantning, græsslåning, gødning, vanding eller andre opgaver, der skal gøres for at holde haven pæn og sund.

Er du på udkig efter en perfekt gave til en haveelsker? Så er et gavekort til havearbejde fra Kaj Bech lige noget for dig!

Et gavekort til havearbejde er en god gaveide til ham eller hende, der elsker at være i haven, men måske ikke har tid eller kræfter til at gøre alt selv. Det er også en oplagt gave til dem, der gerne vil have en forandring i deres have, men mangler inspiration eller rådgivning.

Eller måske har du brug for nogle ideer til en helt ny havetegning? Kaj Bech har mange erfarne og kreative anlægsgartnere ansat, der kan hjælpe med haven eller med at designe den nye drømmehave. Uanset om modtageren ønsker en hyggelig køkkenhave, en farverig blomsterhave, en moderne terrassehave eller noget helt andet, så kan Kaj Bech skabe en skræddersyet løsning, der passer til dine ønsker og behov.

Det med småt:

Gavekortet er kun gyldigt med stempel og underskrift. Gavekortet er gyldigt i 3 år fra købsdatoen. Ethvert beløb der ikke er brugt, kan ikke ombyttes til kontanter. Gavekortet kan ikke refunderes eller forlænges. Mistede gavekort erstattes ikke.

Har du spørgsmål?

Så sidder vi klar på telefonen og email.

Hvad leder du efter?
Søg