Skadedyrsbekæmpelse

Vi tilbyder at lave en sikringsaftale til bekæmpelse og forebyggelse af skadedyr.

 

Rotter
Vores nyligt opdaterede certificering gør at vi er opdateret på de nyeste metoder at bekæmpe rotter på og måden at bruge metoderne mest effektivt i forhold til omgivelserne.

Som en helt ny mulighed kan vi sætte en rottespærrer i kloakken så din matrikel eller et helt område er forebygget mod de ubudne gæster, rotterne. På denne forebyggende måde sikrer vi at rotterne ikke laver reder og får mulighed for at formerer sig.

Kaj Bech A/S er din autoriseret kloakmester til bekæmpelse af rotter. Vi monterer markedets bedste rottespærre og samtidig kan du nemt tilmelde dig en tryghedsgivende serviceaftale. Læs meget mere her og book en tid til service: Rottebekæmpelse

 

Muldvarper og mosegrise

De små sorte skud vælter op af plænen og man har fået besøg af muldvarpen. Når du har spottet det første muldvarpeskud, skal du sætte ind med det samme. Jo før du kommer i gang, jo bedre og nemmere vil det være at blive muldvarpefri.

Vi bekæmper både muldvarper og mosegrise. Ved bestilling af muldvarpe-/mosegrisebekæmpelse kommer vi og giver første behandling og laver et opfølgningsbesøg ca. 10 dage efter med anden behandling, hvis det er nødvendigt, da vi er bevidste om at vi ”kun” har 90 % succes på førstegangsbehandlingen.

Hvis der er tale om mosegrise/muldvarper i et område tæt ved skov og vandløb, anbefaler vi gentagne behandlinger, da det er nyttesløst at foretage en enkeltbehandling og regne med en langsigtet god løsning. I et sådan tilfælde er man velkommen til at ringe så vi kan finde en fast aftale om bekæmpelse.

Har du spørgsmål?

Så sidder vi klar på telefonen og email.

Hvad leder du efter?
Søg