Beskæring, fritrumsbeskæring og hegnsklip

Beskæring af buske og træer kan kræve at man har en stor viden om, hvilke planter og træer man arbejder med og hvilken årstid der er mest optimal for den enkelte sort. Vi er din fagmand indenfor beskæring og vi vil altid råde dig til at spørge før du går i gang med at skære ned. Det kan betyde at du undgår vanris eller i værste fald plantedød.

Det er vigtigt at overveje inden du går i gang, hvorfor du vil beskære:

  • Vil du forynge planten/træet eller er der sygdom i grenene?
  • Ønsker du mere vækst eller frugt-udbytte?
  • Eller er væksten blot blevet for stor?

Vi har stor erfaring indenfor – sundhedsbeskæringer, foryngelsesbeskæring, formklipning eller anden specialbeskæring. Vi har også det maskinel det kræver at beskære alleer eller større parkområder med træer og buske mest effektivt og nænsomt.

Stier, fortove og veje skal overholde bestemte krav for, hvilken højde grenene hænger i og dette kaldes fritrumsbeskæring. Vi har mange årserfaring med lovgivningen indenfor dette område og vi har det rette maskinel og mandskab til denne type jobs.

Til beskæring og klipning af hegn klipper vi med skarpe klinger og efterladet bevoksningen med så få skader som muligt. Hegnet får ikke de samme synlige skader som når der ”klippes” med slangeklipper.

Har du spørgsmål?

Så sidder vi klar på telefonen og email.

Udvalgte artikler for Beskæring, fritrumsbeskæring og hegnsklip

Forrige
Næste
Hvad leder du efter?
Søg