Græsplæne

Græsplæne pleje for private og erhverv

Ingen græsplæne er for lille eller stor. Vi har udstyret til græsplæne pleje både i den lille rækkehushave, men også til græsplæne pleje af de større parklignende have eller rundt om de helt store erhvervsbygninger… Eller hvad med klipning med specialmaskiner så man har en blomstereng om foråret med gangstier i, for senere at få det hele klippet og græsset samlet op og kørt væk. Vi har dygtige fagfolk, anlægsgartnere og greenkeepere – græsplæne eksperter, der kan se om din plæne trives og hvad den har brug for for at få en flot græsplæne. Har du brug for etablering af græsplæne og forberedelse af jorden inden såningen er vi også din fagperson på området.

Vertikalskæring, planering, og eftersåning af græsplæne

Græsplænen skal passes lige som havens andre elementer. En ujævn plæne som er fuld af mos og ukrudt eller har bare pletter, kan være en kilde til utilfredshed med uderummets udtryk. Skal vi ikke komme forbi og hjælpe med at løse problemet. Vi har specialmaskiner, som kan vertikalskære, plænelufte og fjerne græsafklip. Derefter kan vi også hjælpe med planering med en topdressing, eftersåning med en kvalitetsfrøblanding samt gødskning af plænen, så den får de bedst mulige betingelser for at stå frisk, grøn og frodig.

Når vinteren så står for døren og træernes blade er faldet skal de jo fjernes fra plænen for ikke at give mulighed for sygdom i græsset hen over vinteren. Her kan vores dygtige medarbejdere hjælpe ved at komme og blæse plænen fri for blade, samle dem op og fjerne dem fra haven, eller endnu bedre fordele dem i havens blomsterbede så de kan formulde og give naturlig næring til blomster og buske.

Græsplæne pleje for firma og erhverv

At have velplejede græsplæner kan være en betydningsfuld del af det førstehåndsindtryk gæster og kunder får når de besøger dig. Græs er ikke bare græs. Det kræver viden, erfaring og bevågenhed at pleje din plæne rigtigt. Og alt efter hvilket slid der er på din plæne, har det også betydning for vedligeholdelsen.

Spørg os, din fagmand, hvordan du skal gribe det an, hvis du skal anlægge ny plæne, eller hvis du blot vil forsøge at rede en udpint plæne og skabe en grøn og frodig græsplæne.

Vi har mange års erfaring og det rigtige maskinelle udstyr til at løse opgaver helt fra, boldbaner med stort slid og vedligehold til den private have, der skal stå grøn og frodig.

Robot plæneklipper

Robotter kan være den helt rigtige løsning til at give en jævnt klippet og plejet plæne, og vi tilbyder en abonnementsløsning i samarbejde med Anker Bjerre, hvor vi installere det antal robotter der passer til din størrelse plæne og vedligeholder maskinerne for dig. Om vinteren opbevarer vi robotten på lager og sørger for at maskinen bliver serviceret og klar til en ny sæson til næste år. Dette er en rigtig god abonnementsløsning for erhverv, der ikke vil beskæftige sig med græsklipningen hver fjortendes dag i højsæsonen, og kan bruge tiden på at drive forretningen i stedet. Ring til Jens Hummelmose for at høre mere om denne løsning.

Græs – Private

At se ud af sine vinduer, at bevæge sig ud i det, at opholde sig i det – UDERUMMET. Man kan gøre mange ting ved at dekorere rummet med blomster, belægninger, krukker og bænke, men hvis rummets gulv ikke er passet og plejet kommer helheden hurtigt til at se slidt ud.

Det element i haven vi bruger mest tid på at holde er vores græsplæner, så hvorfor ikke få hjælp til denne opgave så vi kan bruge vores tid til at nyde uderummet i stedet for.

Få havehjælp til fx lugning, fliserens, græs, tagrender, hækklipning mm. Book tid her: https://kajbech.dk/kompetencer/hus-have/pleje-og-vedligehold/

Nyanlæg og omlægning af græsplæne

Ny græsplæne? Du har fået bygget hus, der skal fjernes nogle blomsterbede, du har fået fældet nogle træer, terrassen er blevet ændret, haven er blevet udvidet og der skal laves græsplæne. Vi klarer alt lige fra at fjerne det gamle græs, fræse jorden, planere til anlæg af ny græsplæne. Når det kommer til anlæg af græsplæne eller omlægning af eksisterende græsplæne er det en god ide at rådføre sig med en fagperson. Vi har de rette maskiner til at planere og forberede jorden. Det er også vigtigt at arbejdet foregår på det rette tidspunkt på året når det gælder anlægning af græsplæne.

Anlæg af græsplæne pris

Når det kommer til anlæg af en ny græsplæne, er der flere faktorer, der påvirker prisen. Lad os udforske, hvad det koster at få hjælp til pleje og omlægning af din græsplæne:

 1. Såning af græs:
  • Den traditionelle metode er at så græsfrø direkte i jorden. Dette er den langsommere, men mere økonomiske løsning.
  • Prisen afhænger af plænens størrelse og omfang. Du kan gøre det selv, men det er krævende arbejde.
  • Priseksempel: For en 200 m² græsplæne kan prisen være omkring XX kr. Dette inkluderer græsfrø, topdressing til forbedring af muldlaget, samt leje af havefræser og havetromle.
 2. Rullegræs:
  • Rullegræs er den hurtigere løsning, men også dyrere. Det er færdigvokset græs, der rulles ud på plænen.
  • Prisen for en 200 m² græsplæne kan variere:
   • XX kr. for lægning af rullegræs.
   • XX kr. for rullegræs med grubning (forbedring af jorden før rullegræs lægges).
 3. Professionel hjælp:
  • At få en anlægsgartner til at udføre arbejdet sikrer et godt resultat.
  • Prisen afhænger af opgavens omfang og din plænes specifikke behov og områdets terræn.

En velplejet græsplæne er en vigtig del af det første indtryk, gæster og kunder får, når de besøger dig. Uanset om det er en erhvervsplæne eller en privat have, kan professionel hjælp gøre en forskel.

Planlægning af ny have og ny græsplæne

Vil du have besøg af en havegartner til at kigge på en helt ny plan af din have hvor græsplæne og bede spiller fantastisk sammen, kan du booke tid her. Første besøg er altid gratis! >> https://kajbech.dk/kompetencer/hus-have/anlaegsgartner

Har du spørgsmål?

Så sidder vi klar på telefonen og email.

Hvad leder du efter?
Søg