Havetyper

Kan du få en have der er nem at passe, men som stadig er frodig og farverig? Ja, hvorfor ikke? Kan du få en flisebelægning der er moderne og spændende uden at den koster en formue? Igen er svaret ja. Men det kræver plante- og materiale indsigt og det har vi hos Kaj Bech. Læs mere under “Havetegning”.

Naturhaver & biodiversitet

Få mere biodiversitet og naturrigdom i din have ved at omlægge dele af din have til mere vild natur. Det er til fordel for blomsten og bien hvis du vælger at skabe mere vild natur i din have for på denne måde kan du hjælpe den danske natur og truede arter med at overleve.

Ved at omlægge til mere vild natur kan du også kombinere det med en bedre håndtering af vand i din have. Måske har du et vådområde som hvert år driller dig, men hvis du bruger metoden LAR (lokal afledning af vand) kan du skabe smukke og naturlige resultater integreret i din have. Fx kan du lave et vandhul eller et lille vandløb der afleder vandet et mere hensigtsmæssigt sted hen.

Få havehjælp til fx lugning, fliserens, græs, tagrender, hækklipning mm. Book tid her: https://kajbech.dk/kompetencer/hus-have/pleje-og-vedligehold/

Cortenstål

Cortenstål er et meget trendende materiale i haven og det er med rette for det giver et rustikt og moderne look. Det taler lige til den nye nordiske havetype og cortenstål kan være med til at udtrykke enkelte, harmoniske og rene linjer i haven. Cortenstål kan fx erstatte den traditionelle betonflisekant. Den varme rustfarve er en flot kontrast til den grønne plæne og giver græsplænen former og linjer. Så en helt almindelig græsplæne er pludselig gjort til et smukt designelement med et arkitektonisk udtryk i alt sin enkelthed.

Vand i haven

Vand i haven giver et fantastisk miljø! Vi laver alt fra små fuglebade til store badesøer, udendørs brusebad og indbyggede jacuzzi. Vi laver naturbassiner, hvor alt skal se så naturligt ud som muligt, og spejlbassiner, hvor udformning og vandspejl skal være fremtrædende kunstværker i haven.

Ønsker du fisk i dit have bassin sørger vi selvfølgelig for at tingene er dimensionerede så du kan have klart vand og maksimal glæde af dit anlæg.

Vi arbejder i en lang række materialer som natursten, stål, granit, træ mv. Er det nødvendigt med membran sørger vi for at den skjules bedst muligt.

Vores anlæg med vand er af særdeles høj kvalitet, så det kan holde sig pænt og tæt i mange år. Vi giver dig også grundig instruktion i brugen, så det kan være til så meget glæde som muligt

Har du spørgsmål?

Så sidder vi klar på telefonen og email.

Udvalgte artikler for Havetyper

Forrige
Næste
Hvad leder du efter?
Søg