Byggeri

Kaj Bech udfører Byggeopgaver over hele Danmark, og vi har siden vores etablering i 1946 været en ledende entreprenør i Midt og Vestjylland. Kaj Bech udfører mange forskellige opgaver, og vi er eksperter inden for byggeopgaver til energi & forsyningsindustrien, levnedsmiddel & procesindustri, samt alm. industribyggeri, lager, parkeringsanlæg og råhuse.

Ud over vores erfarne ingeniører råder vi over en stor stab af dygtige formænd og veluddannede og erfarne betonfolk og struktører, der er eksperter i in situ støbninger samt elementmontage, derudover arbejder vi løbende på at udvikle nye metoder, produkter og materiel, så vi sikrer den højeste kvalitet for kunden.

Kaj Bech råder b.la. over egen støbeplads og støbehal hvor vi udfører specialelementer under kontrollerede forhold, og hvor vi har mulighed for at skalere op og serieproducere elementer. Dette gør at vi kan styre og kontrollere processerne, så vi ikke er afhængig af vind, vejr og udfordrende byggepladser.

Vi gør brug af en lang række af faste samarbejdspartnere som sammen med vores ingeniører og projektledere sikrer, at kunden opnår den bedste og højeste kvalitet på byggeprojekterne.

Kaj Bech udfører byggeopgaver i totalentreprise, hovedentreprise og fagentrepriser, og så tager vi os også af entreprisestyring.
 

 

“Det har for os som bygherre været positiv at arbejde sammen med folkene fra Kaj Bech. Der blev lyttet når vi kom med noget, og det at både tidsplan og budget holdt, er virkelig en god oplevelse.”

– Holger Hedegaard, næstformand i bestyrelsen for De Kulturhistoriske Museer i Holstebro

>> Se hele referencen for Ny Magasinbygning – Hjerl Hede.
 
 

Har du spørgsmål?

Så sidder vi klar på telefonen og email.

Udvalgte referencer for Byggeri

Forrige
Næste

Udvalgte artikler for Byggeri

Forrige
Næste
Hvad leder du efter?
Søg