Vil du have besøg af en anlægsgartner?


“Vi laver mere end 50 haver om året”

Din lokale fagmand

Det er altid en god ide at tage fat i en fagmand inden du går i gang med det helt store projekt. Vi kan hjælpe dig med at træffe de rigtige valg, så din have lykkes og du samtidig kan holde dig indenfor dit budget.

Første besøg er altid gratis!

Vi hjælper gerne med nye ideer, god rådgivning eller tegning inden arbejdet går i gang. Man får altid det bedste og billigste resultat, hvis planlægningen har været gennemtænkt og omhyggelig.

Skal vi pleje haven for dig?

Når arbejdet med en nyanlagt have står færdigt har vi gartnere som gerne vil hjælpe med pasningen. Det gælder både hvis det drejer sig om et enkelt besøg om foråret eller en aftale om løbende pasning af have og græs.

Altid til tjeneste!

Vi tilbyder opgaver som anlægsgartner i hele Jylland men primært anlægsgartner opgaver i Holstebro, Herning, Skive, Struer, Lemvig og omegn.

Professionel anlægsgartner

Vi har mange ansatte som er udannet anlægsgartnere med mange års erfaring som yder en professionel service. Find inspiration i galleriet herunder med de mange haveanlæg vi har lavet inden for de sidste få år lige fra indkørsel til store nyanlagte haveanlæg.

Book tid nu!

>> Få et gratis besøg af vores havedesigner Casper Rohde

Gratis havebesøg

Mange haver i dag, bærer præg af tilfældigheder. De indeholder de planter der var, da man overtog huset, evt. suppleret med lidt blomster man er faldet for på indkøbsturen. Det resulterer ofte i nogle meget plejekrævende haver uden særlig identitet.

  • Med en havetegning får du en have, der passer til dine behov og ønsker.
  • Forkert planlægning giver en tidskrævende have.
  • Starten på en ny have er skitser af jeres drømme

Vores havedesigner Casper har lang erfaring i at skitsere og lave havetegninger og første besøg er altid gratis. Tag første skridt og bestil et uforpligtende opstarts-besøg, hvor vi taler om jeres drømme og laver skitser af jeres nye uderum.

Hvad koster en anlægsgartner i timen?

Prisen for an anlægsgartner hos Kaj Bech A/S afhænger af opgavens type og omfang fx tiden det tager at anlægge haven eller den tid det tager at udføre en vedligeholdsopgave. Fortæl os hvad du har brug for hjælp til eller hvilken opgave du står overfor, så kan vi give dig et uforpligtende overslag på hvad det vil koste at få Kaj Bech A/S til at udføre det for dig. Vi vil tilbyde dig områdets bedste anlægsgartner service!

Hvad laver en anlægsgartner?

En anlægsgartner anlægger haver og designer uderum, indkørsler, terrasser i sten eller træ, græsplæner, blomsterbede, bålpladser, gangstier, prydhaver, sansehaver, legepladser til børnene, urtehave, naturhaver, blomsterenge, hegn, hække, højbede, frugthaver, vildehaver, vand i haven, alléer og professionelle haveanlæg.

Som anlægsgartner skal du følge med på de skiftende trends i haven og uderum. Aldrig før, i havekulturens historie, er der blevet leget så meget med linjer, farver, materialer og planter som nu og aldrig før har udvalget været så stort som nu. Det giver muligheden for unikke og individuelle spændende haver. Kaj Bech A/S er totalleverandør på haveanlæg så vi kan servicere opgaven fra start til slut – fra havetegning til færdig have.

Anlægsgartner

Anlægsgartneri er et forædlet håndværk som vi er stolte af at mestre. Vi er eksperter i at bruge maskiner som traktorer og minigraver til større opgaver, men også mindre og gammeldags håndredskaber som skuffejern, skovl og kost. Arealer belagt med f.eks. sten eller fliser, kan skabes således at det både bliver smukt og praktisk, og samtidigt med et strejf af kreativitet. Vi laver alle typer belægninger og haver. Om det er indkørslen, terrassen eller en sti omkring huset eller fra den ene ende af haven til den anden, står vi klar med rådgivning, sparring og kompetent arbejdskraft. Vi tilpasser valget af materialer, planter og udformningen til boligen og den eksisterende have.

Havedesign

Vi er udannet i at bruge maskiner som traktor og minigraver til større opgaver, men også mindre og gammeldags håndredskaber som skuffejern, skovl og kost. Arealer belagt med f.eks. sten eller fliser, kan skabes således at det både bliver smukt og praktisk, og samtidigt med et strejf af kreativitet. Vi laver alle typer belægninger og haver. Om det er indkørslen, terrassen eller en sti omkring huset eller fra den ene ende af haven til den anden, står vi klar med rådgivning, sparring og kompetent arbejdskraft. Vi tilpasser valget af materialer, planter og udformningen til boligen og den eksisterende have.

Havetegning

En have skal være en oplevelse for både sind og krop og med detaljer der er en fryd for øjet. Uanset om du vil anlægge nyt eller friske op på det gamle, står vores dygtige havedesigner Casper og hans anlægsgartnere klar til at udføre opgaven.

Mange haver i dag, bærer præg af tilfældigheder. De indeholder de planter der var, da man overtog huset, evt. suppleret med lidt blomster man er faldet for på indkøbsturen. Det resulterer ofte i nogle meget plejekrævende haver uden særlig identitet.

Med en havetegning får du en specialdesignet have, der tager højde for netop dine behov og ønsker. Dimensionerne og plejeniveauet er afstemt og der er taget højde for planternes vækstvilkår og udvikling over tid. Vores mission er, at lave unikke, moderne og velfungerende haver med gode materialer og velvalgte planter. Belægningerne skal laves så det holder. Dette sikrer vi ved at lave den rigtige og nødvendige bundopbygning.

Når du køber en haveplan hos Kaj Bech og får du også vores rådgivning og sparring. Vores havedesigner kommer ud til jer og sammen afstemmer vi forventninger, behov og drømme. Du bestemmer selv hvor omfattende og detaljeret tegningen skal være. Prisen afstemmes herefter. Du beholder havetegningen med tilhørende planteliste og materialeliste og bestemmer selv, hvordan arbejdet efterfølgende skal gribes an.

Som anlægsgartner skal man også sørge for at tænke på at opnå et så bæredygtigt resultat som muligt ind i havetegningen og planlægningen af haven. Dvs. en have der er lagt så få ressourcer i som muligt, med den størst mulige effekt. Og når vi tænker bæredygtighed skal det også ende med et resultat som er bæredygtigt og holdbart dvs. haven kan blomstre rigtig mange sæsoner igennem med så lidt vedligehold som muligt.

Uderum

Vi møder til tider kunder, der føler at de ingen mulighed har for at opnå en flot og funktionel have, da deres grund er kuperet. Denne påstand er vi slet ikke enige i. Som anlægsgartnere ser vi muligheder. Det er netop her der er mulighed for en fantastisk have med flere forskellige uderum. En have med terrænforskel åbner op for utallige muligheder i haven. Ved f.eks. en regulering af jorden i haven, kan vi skabe forskellige uderum, dvs. områder med plads til leg og boldspil, hyggekroge, køkkenhave og meget mere.

Om det er en lille eller stor have, kan niveauspringet udnyttes på allerfineste måde ved f.eks. opbygning af støttemure eller en trappe der snor sig igennem haven.

Service

Når din have er anlagt tilbyder vi selvfølgelig også at servicere din have, dvs. vi kan stå for at holde din have vedligeholdt og flot hele året rundt. Vi kan tilbyde ydelser lige fra græsklipning, græssåning, beplantning og pleje, belægning, terrasser og trapper, fliserens, jordarbejde, kloakarbejde, rensning af tagrender, træfældning og hækklipning, beskæring og læhegnspleje, snerydning og saltning skadedyrsbekæmpelse af muldvarper og rottebekæmpelse.

Har du spørgsmål?

Så sidder vi klar på telefon og email.

Casper Mosberg Rohde

22708846
cmr@kajbech.dk

 

Forvandling af en forhave på kuperet grund

Minimalistisk havedesign

Villahave forvandlet til oase for fugleliv

Nyt uderum: Gårdhave i midtbyen blev en naturlig forlængelse af huset

Book tid nu!

>> Få et gratis besøg af vores havedesigner Casper Rohde

Har du spørgsmål?

Så sidder vi klar på telefon og email.

Casper Mosberg Rohde

22708846
cmr@kajbech.dk

Har du spørgsmål?

Så sidder vi klar på telefonen og email.

Udvalgte artikler for Anlæg ny have

Forrige
Næste
Hvad leder du efter?
Søg

FÅ 8 GRATIS TIPS TIL AT ANLÆGGE NY HAVE

Kom godt i gang med havesæsonen og få anlægsgartnerens bedste tips direkte i din indbakke ved at udfylde dit navn og mailadresse.