Jord, Kloak & Belægning

Kaj Bech har mange års erfaring med at udføre Jord kloak og belægningsopgaver, for kommuner, forsyninger, statslige aktører, virksomheder og private.

Vi råder over en stor stab af, ingeniører, autoriserede kloakmestre, erfarne formænd, anlægsstruktører, rørlæggere, maskinførere og brolæggere, der er vant til at håndtere og løse komplicerede opgaver for vores kunder.

Samtidig råder vi over en større maskinpark, der består af gravemaskiner, dumpere og rendegravere, som sammen med vores folk gør os i stand til at udføre alle typer af opgaver.

Vi løser følgende typer opgaver.

Rottespærre Service

Kaj Bech A/S er din autoriseret kloakmester til bekæmpelse af rotter. Vi monterer markedets bedste rottespærre og samtidig kan du nemt tilmelde dig en tryghedsgivende serviceaftale. Book tid til montering eller servicering af rottespærre her: Rotter

Byggeriets kvalitetskontrol

Vi er certificeret inden for Byggeriets kvalitetskontrol. Dette certifikat bekræfter vores ekspertise inden for planlægning, installation og vedligeholdelse af kloaksystemer. Certifikatet viser at Kaj Bech A/S er registreret i BK’s kundedatabase og derved arbejder vi under et kvalitetsledelsessystem i overensstemmelse med gældende krav og lovgivning på området. Læs mere her.

Alt dette er med til at sikre, at alle vores kloakprojekter opfylder de højeste standarder og regler. Med vores specialiserede viden er vi i stand til at sikre, at spildevand og regnvand ledes væk effektivt, hvilket minimerer risikoen for oversvømmelser og miljøproblemer.

Vælg os som din pålidelige partner inden for kloakarbejde, og få en pålidelig løsning til dine behov.

 

Har du spørgsmål?

Så sidder vi klar på telefonen og email.

Udvalgte referencer for Jord, Kloak & Belægning

Forrige
Næste

Udvalgte artikler for Jord, Kloak & Belægning

Forrige
Næste
Hvad leder du efter?
Søg