Kompositbroer

I 2020 indgik Kaj Bech et samarbejde med Fiberline om opførelse af komposit broer, og komposit løsninger til byggeriet. Fiberline er markedsleder inden for kompositløsninger til byggeriet, men er især kendt for deres komposit løsninger til onshore og offshore vindmøller. Komposit udmønter sig ved at have lav vedligehold, lang levetid, og så er det ekstremt hårdfør og er oplagt som løsninger til brug på spildevandsanlæg og andre høj intensive korrosions miljøer.

Læs mere om Fiberline her.

Kompositbroerne har en anslået levetid på 100 år, og kan designes efter de løsninger kunden efterspørger. En Komposit bro udmærker sig ved at være en letvæktskonstruktion, med en ekstrem stor styrke, dette gør en komposit bro ekstra egnet som gang og cykel bro.

Broplankerne er udført i skridsikkert materiale der gør at folk ikke falder. Derudover kommer broerne kommer i 6 forskellige farver der spænder over (skriv de 6 forskellige farver), hvilket gør at man kan sætte sit eget præ på broen og det miljø den skal bygges ind i.

Vores ingeniører, projektledere, formænd, struktører og betonfolk er eksperter i in situ støbninger, elementmontage, og i at arbejde med, komposit, træ, beton og stål, dette giver os den rette fleksibilitet og styrke til at kunne rådgive og servicere vores kunder, så de får det bedste slutprodukt.

Nedenfor kan du se et uddrag af de kompositbroer vi har bygget indenfor de sidste par år.

Billeder taget af Fiberline

Har du spørgsmål?

Så sidder vi klar på telefonen og email.

Hvad leder du efter?
Søg