Belægning

Kaj Bech A/S laver alle typer af belægningsopgaver små som store og for offentlige og private.Alt arbejde udføres af faguddannet personale, og med det rigtige materiel. Ingen belægningsopgave er for lille eller for stor – og alle opgaver løses til fast pris eller på regning.

Afsætning sker altid med det nyeste og mest præcise grej på markedet, med fokus på trafiktæthed, belastning, og krav til afvanding mm. Vi har stor erfaring med udbedring af skader på allerede eksisterende belægninger af alle typer, og har selv stort lager hvor evt. manglende sten muligvis findes.

Belægning for Erhverv

Kaj Bech A/S laver alle typer af belægning; Vi laver parkeringspladser med belægningssten eller asfalt, veje og stier uanset størrelse i asfalt eller stier i grus, stenmel og skærver mm. Vi har en stor ekspertise i at trække på i vores store og stadig voksende afdeling.

Alt arbejde udføres af faguddannet personale, og med det rigtige materiel. Afsætning sker altid med det nyeste og mest præcise grej på markedet, med fokus på trafiktæthed, belastning, og krav til afvanding mm. Vi har stor erfaring med udbedring af skader på allerede eksisterende belægninger af alle typer, og har selv stort lager hvor evt. manglende sten muligvis findes.

Belægning for Private

En have skal være en oplevelse for både sind og krop og med detaljer der er en fryd for øjet. Belægningerne laves så det holder. Dette sikrer vi ved at lave den rigtige og nødvendige bundopbygning. Uanset om du vil anlægge nyt eller friske op på det gamle, står vi klar til at udføre opgaven.

Vil du have besøg af en havegartner kan du book tid her. Første besøg er altid gratis! >> https://kajbech.dk/kompetencer/hus-have/anlaegsgartner

Vi møder til tider kunder, der føler at de ingen mulighed har for en flot og funktionel have, da deres grund er kuperet. Denne påstand er vi slet ikke enige i. Det er netop her der er mulighed for en fantastisk have. En have med terrænforskel åbner op for utallige muligheder i haven. Ved f.eks. en regulering af jorden i haven, kan vi skabe områder med plads til leg og boldspil, hyggekroge, køkkenhave og meget meget mere.

Om det er en lille eller stor have, kan niveau-springet udnyttes på allerfineste måde ved f.eks. opbygning af støttemure eller en trappe der snor sig igennem haven.

Betonsten

Beton sten og fliser findes i et utal af forskellige faconer, farvenuancer og udtryk. Er det, det enkelte og de rene linjer du ønsker, vil de store betonfliser være et godt bud. Eller skal det være en belægning til arealer med stor belastning, vil der muligvis være behov for en anden type belægningssten.

Ønsker du at give din belægning et mere personlighed og måske bryde en stor belægningsflade, kan en kombination af beton og granit måske være det du sørger. Betonfliser med bånd af chaussésten giver din belægning et smukt udtryk ved indgangspartier, terrassen eller stier rundt i haven. Betonfliser og chaussésten giver mange muligheder for smukke belægninger.

Klinker

Ved at anvende hårdtbrændte klinker til haven, vil du får en belægning med et rustikt og klassisk udtryk. Klinkerne bliver smukkere og smukkere med årene, efterhånden som de får patina, og kan holde næsten evigt. Ved at anvende klinker åbnes der op for et utal af mulighed og udtryk. Klinkerne kan lægges i forskellige mønstre som f.eks. sildebens mønstre eller den kan lægges i flotte slyngede forløb igennem haven.

Klinker kan også anvendes som gennemgående bånd i belægningsflader med betonfliser. Ønsker du en belægning der skiller sig ud fra naboernes, kan du f.eks. anvende en sort betonflise med bånd af gule klinker, til at bryde belægningen.

Natursten

Granitfliser
Granitfliser findes i mange forskellige størrelser, farver og strukturer. Ønsker du f.eks. en smuk og enkelt gangsti i haven, kan bordurfliser i granit lagt som trædesten omkredset af græs, være løsningen. Skal belægningen have mere fylde, kan bordurfliserne anvendes sammen med chaussesten. Eller skal terrassen havde et eksklusiv udtryk, kan du anvende granitfliser i andre eller flere forskellige størrelser. Granit fliser er en elegant og holdbar løsning, der holder mange, mange år. Har du først investeret i granit fliser behøver du stort set ikke at bekymre dig om fliser igen.

Chaussesten og brosten
Ønskers der en smuk og robust naturstens belægning, vil chaussesten eller brosten være et oplagt valg. Belægningsarealet kan holdes enkelt eller med dekorative mønstre og linjer. Det er kun fantasien der sætter grænser. Ved at anvendes chaussesten eller brosten vil du altid have en klassisk, smuk og præsentable belægning, der kun bliver kønnere med alderen.

Støttemur

Om det er af mere praktiske årsager for evt. at få bedre udnyttelse af haven eller om det er behovet for at skabe noget facon i haven, kan støttemure være løsningen. Måske er havens niveau anerledes end de omkringliggende og der ønskes stabilitet og funktionalitet i forbindelse med niveauspringet, kan en støttemur opbygget i betonblokke give netop dette.

Betonblokke giver mulighed for at modstå jordtrykket for større mængder af bagvedlæggende jord. Skal det i stedet være en hyggekrog i havens ene hjørne, hvor man vil sidde og nyde de sidste aftenstråler, kan støttemuren opbygges i f.eks. kampesten. Det vil give haven et strejf af nostalgi og med f.eks. en beplantning af blomsterende stauder og buske ovenfor muren opnås en dejlig afslappet stemning. Alternativet kan der anvendes contenstål, hvis det er det mere enkelte og de rene linjer i havedesignet man ønsker. Andre materialer til opbygning af støttemurer kan være granitkanter eller palisader.

Trapper

Skal det være en lille smal trappe, der skal udgøre en mere praktisk funktion, og bringer dig fra et niveau til et andet eller skal det være en flot, stor trappe der slynger sig igennem haven, og forbinder havens områder. Vi kan hjælpe dig med at finde de rigtige materialer og den rigtige udformning til din trappe. Det er vigtigt at trappen er afstemt i forhold til omgivelserne. Vi opbygger trapper i mange forskellige materialer som f.eks. i beton, granit, træ, stål eller en kombination af disse. Al efter hvilke ønsker du, har vi kompetencerne til at løse opgaven.

Har du spørgsmål?

Så sidder vi klar på telefonen og email.

Udvalgte referencer for Belægning

Forrige
Næste

Udvalgte artikler for Belægning

Forrige
Næste
Hvad leder du efter?
Søg