Legepladser

Robinietræ

Vi arbejder primært med udstyr udført i Robinie træ, men kan levere legepladser i de materialer I ønsker; fx en legeplads i stål, plast eller øvrige træsorter. Robinietræ er endnu en ret ukendt træsort, som faktisk har en længere levetid end eg, helt op til ca. 20-30 år alt efter forholdene, nogle gange længere. Træets hemmelighed er en tæt struktur, der afviser vand og har et naturligt indhold af stoffer, der konserverer træet, bl.a. garvesyre.

Hos Kaj Bechs A/S har vi forelsket os i træets gode egenskaber til legepladser, der både har en lang holdbarhed og en stor sikkerhed fordi nedbrydningsprocessen er lang dvs. ulykker er mindre sandsynlige. Robinie træet kommer ofte som svungne pæle og giver legepladserne deres helt unikke og legesyge udtryk. Vi arbejdet primært med udstyr udført i Robinie, men kan levere legepladser i de materialer I ønsker fx øvrige træsorter, stål eller plast. Vi har ingen færdige moduler og alt laves efter ønske. Vi er altid bekendt med den aktuelle lovgivning og de nyeste retningslinjer mht. udformning og løbende vedligeholdelse både på legeredskaber og faldunderlag.

Kaj Bech Tager udgangspunkt i arealet, der findes og udnytter gerne dette til at skabe en spændende legeplads vi har f.eks. lavet gange i bakker med udkigshuller, vandmølle i bæk, helårs kælkebakker og meget mere.

Kun fantasien sætter grænser i denne kreative afdeling og her udfolder det indre legebarn sig.

Har du spørgsmål?

Så sidder vi klar på telefonen og email.

+45 96 10 44 00

kb@kajbech.dk

Hvad leder du efter?
Søg