Bro & Beton

Kaj Bech har mange års erfaring med at udføre bro og betonopgaver over hele Danmark, og vi har siden 1970’erne opført hundredvis af broer og broanlæg, for Vejdirektoratet, Banedanmark, kommuner og private aktører.

Ud over vores erfarne ingeniører råder vi over en stor stab af dygtige formænd og veluddannede og erfarne betonfolk og struktører, der er eksperter i in situ støbninger samt elementmontage, derudover arbejder vi løbende på at udvikle nye metoder, produkter og materiel, så vi sikrer den højeste kvalitet for kunden.

Kaj Bech råder b.la. over egen støbeplads og støbehal hvor vi udfører specialelementer under kontrollerede forhold, og hvor vi har mulighed for at skalere op og serieproducere elementer. Dette gør at vi kan styre og kontrollere processerne, så vi ikke er afhængig af vind, vejr og udfordrende byggepladser.

Vi gør brug af en lang række af faste samarbejdspartnere som sammen med vores ingeniører og projektledere sikrer, at kunden opnår den bedste og højeste kvalitet på byggeprojekterne.
Kaj Bech udfører bro og betonopgaver i totalentreprise, hovedentreprise og fagentrepriser.

Har du spørgsmål?

Så sidder vi klar på telefonen og email.

Udvalgte referencer for Bro & Beton

Forrige
Næste

Udvalgte artikler for Bro & Beton

Forrige
Næste
Hvad leder du efter?
Søg