Belægning

Aldrig før, i havekulturens historie, er der blevet leget så meget med linjer, farver, materialer og planter som der gøres nu og aldrig før har udvalget været så stort som nu. Det giver muligheden for unikke og individuelle spændende haver.

 

Arealer belagt med f.eks. sten eller fliser, kan skabes således at det både bliver smukt og praktisk, og samtidigt med et strejf af kreativitet. Vi laver alle typer belægninger. Om det er indkørslen, terrassen eller en sti omkring huset eller fra den ene ende af haven til den anden, står vi klar med rådgivning, sparring og kompetent arbejdes kræft. Vi tilpasser valget af materialer og udformningen til boligen og den eksisterende have.

En have skal være en oplevelse for både sind og krop og med detaljer der er en fryd for øjet. Belægningerne laves så det holder. Dette sikrer vi ved at lave den rigtige og nødvendige bundopbygning.

Uanset om du vil anlægge nyt eller friske op på det gamle, står vi klar til at udføre opgaven.

 

Beton sten og fliser

Beton sten og fliser findes i et utal af forskellige faconer, farvenuancer og udtryk. Er det, det enkelte og de rene linjer du ønsker, vil de store betonfliser være et godt bud. Eller skal det være en belægning til arealer med stor belastning, vil der muligvis være behov for en anden type belægningssten. Ønsker du at give din belægning et mere personlighed og måske bryde en stor belægningsflade, kan en kombination af beton og granit måske være det du sørger. Betonfliser med bånd af chaussésten giver din belægning et smukt udtryk ved indgangspartier, terrassen eller stier rundt i haven. Betonfliser og chaussésten giver mange muligheder for smukke belægninger.

Klinker

Ved at anvende hårdtbrændte klinker til haven, vil du får en belægning med et rustikt og klassisk udtryk. Klinkerne bliver smukkere og smukkere med årene, efterhånden som de får patina, og kan holde næsten evigt. Ved at anvende klinker åbnes der op for et utal af mulighed og udtryk. Klinkerne kan lægges i forskellige mønstre som f.eks. sildebens mønstre eller den kan lægges i flotte slyngede forløb igennem haven. Klinker kan også anvendes som gennemgående bånd i belægningsflader med betonfliser. Ønsker du en belægning der skiller sig ud fra naboernes, kan du f.eks. anvende en sort betonflise med bånd af gule klinker, til at bryde belægningen.

 

Granitfliser

Granitfliser findes i mange forskellige størrelser, farver og strukturer. Ønsker du f.eks. en smuk og enkelt gangsti i haven, kan bordurfliser i granit lagt som trædesten omkredset af græs, være løsningen. Skal belægningen have mere fylde, kan bordurfliserne anvendes sammen med chaussesten. Eller skal terrassen havde et eksklusiv udtryk, kan du anvende granitfliser i andre eller flere forskellige størrelser. Granit fliser er en elegant og holdbar løsning, der holder mange, mange år. Har du først investeret i granit fliser behøver du stort set ikke at bekymre dig om fliser igen.

 

Chaussesten og brosten

Ønskers der en smuk og robust naturstens belægning, vil chaussesten eller brosten være et oplagt valg. Belægningsarealet kan holdes enkelt eller med dekorative mønstre og linjer. Det er kun fantasien der sætter grænser. Ved at anvendes chaussesten eller brosten vil du altid have en klassisk, smuk og præsentable belægning, der kun bliver kønnere med alderen.

Kontakt

Annette Frandsen

Teamleder VEJ

   (+45) 22 70 88 32

Jeg vil gerne kontaktes

  Belægning

  Materiale

  kaj bech brochure download pdf

  Vil du have flere informationer? - Hent en folder i pdf format om private haver 

  DOWNLOAD

  REFERENCER OG INSPIRATION