Steffen arbejder hver anden tirsdag i Lemvig – og det nyder han!

I Lemvig ligger Klimatorium. Et nationalt videnscenter, der beskæftiger sig med alt hvad der rører sig indenfor klimaet. Det er på finansloven og er støttet af Region Midtjylland. Kaj Bech A/S er medlem og støtter Klimatorium. Det betyder at vi har mulighed for at booke mødelokaler i huset og benytte faciliteterne.

Hvad laver Steffen?

Steffen Toft Hansen er projektleder og ansvarlig for legepladsafdelingen. Han har lavet en ny rutine og booker hver anden tirsdag (ulige uger) et mødelokale på Klimatorium i Lemvig. Her er et mødelokale til rådighed for Kaj Bech gennem vores medlemsaftale. Her har han en god mulighed for at mødes med kunder og samarbejdspartnere og samtidig får han nyt om hvad der rører sig i branchen.

Derudover er det svært for Steffen at skjule at det jo også bare er et lækkert hus at være i. Nye moderne mødelokaler med vanvittig god akustik der giver en helt anden arbejdsro og selvfølgelig en flot udsigt over smukke Lemvig havn. Det hjælper da på arbejdsglæden fortæller han.

Hvorfor sender vi støtte penge til Lemvig?

Vi støtter op om Klimatorium fordi det er et lokalt fyrtårn, med fokus på at finde løsninger på et af verdens største kriser lige nu, nemlig klimakrisen, der berører os alle. Vi får samtidig også mulighed for at deltage i husets arrangementer og events der altid er spændende og relevante for fremtiden, og giver indblik i hvordan Kaj Bech fortsat kan være relevante i fremtiden.

Vi har også et bankende lokalt hjerte for Lemvig kommune og har udført mange projekter i Lemvig Kommune gennem tiden, som vi er stolte af at have været entreprenører på. Kaj Bech havde fagentreprisen på råhuset da Klimatorium blev bygget. I 2020 modtog byggeriet prisen for årets byggeri.

 

 

Kaj Bech i Lemvig

Senest har vi bygget den nye træbro ved Lemvig Sø de er blevet så smuk og derudover tager Kaj Bech sig også af tilsyn med alle offentlige legepladser for Lemvig Kommune. Vi har to certificerede legepladsinspektører der med skarpe øjne tager sig af at tilse legepladserne og kan fortælle om legepladserne overholder standarderne.

Da vi indgik samarbejdet med Lemvig Kommune om de årlige lovpligtige tilsyn af alle offentlig tilgængelige legepladser i Lemvig Kommune kom Søren Peter med på holdet. Han er uddannet legepladsinspektør og blev ansat i foråret 2023. Samen med Per Graversen har de styr på lovgivningen og rådgiver kunderne til sikre og trygge valg.
 

 
Vi kunne nævne mange flere projekter i Lemvig og omegn bl.a. indenfor byrumsfornyelse, byggerier og hovedentrepriser, men det kan du læse meget mere om her: Entreprenør Lemvig

Legepladser og terrænudstyr

I legepladsafdelingen har vi flere tømrer og bygningssnedkere ansat og afdelingen tæller i alt 12 mænd og kvinder. De er dygtige håndværkere med hænderne godt skruet på og kreative hoveder der kan tænkte ud af boksen. De laver sjældent det samme hver dag og det er ofte special-arbejde, der tager udgangspunkt i omgivelserne, miljøet og kundens ønsker. De laver reparationsarbejde eller ny-opstilling af legepladser, træbroer, landskabs-møbler, bålhytter, board-walks i træ, ofte i det naturlige snoede og holdbare robinie træ eller lærketræ eller egetræ.

75 års erfaring

Vi har mange års erfaring i branchen og vi rummer mange forskellige kompetencer som vi har inhouse i virksomheden. Det gør os stærke og stabile i branchen. Når vi snakker om klima og biodiversitet er det et område vi allerede arbejder meget med f.eks. vilde områder, lokal regnvandshåndtering (LAR), beplantning med fokus på naturligt tilhørende planter, natur og vandløbspleje, genopretning af å-løb, grødeskæring, bekæmpelse af invasive arter og meget mere. Men vi beskæftiger os også med det arbejde der gør naturen mere tilgængelig for mennesker med board-walks gennem moser og andre former for belægning, shelters og bålhytter, fiskeplatforme og legepladser i naturmaterialer.

Tag fat i Steffen hvis du vil vide mere om det arbejde vi laver og hvad vi kan gøre for dig.

 

Har du spørgsmål?

Så sidder Steffen Toft Hansen klar på telefonen og på mail


 

Del

Har du spørgsmål?

Så sidder vi klar på telefonen og email.

+45 96 10 44 00

kb@kajbech.dk

Hvad leder du efter?
Søg