Kaj Bech mængler lærlinge

Vi er på forsiden af jyllandsposten – Vi mangler lærlinge!

Det blev et større opråb i jyllandsposten, der i dag, d. 28. oktober, bragte en artikel om det store pres erhvervsskolerne oplever lige nu. Vi er glade for at jyllandsposten sætter fokus på det her emne fordi det forhåbentlig kan bidrage til valgdebatten, der er i fuld gang lige nu. Vi mangler lærlinge og vi håber problemet bliver mere tydeligt for politikerne nu.

I artiklen skriver de: “Mandag viste en opgørelse baseret på tal fra Børne- og Undervisningsministeriet, at der frem til august i år er blevet optaget godt 7.500 færre elever på erhvervsuddannelserne sammenlignet med sidste år. Det svarer til et fald på 18 pct.”

Læs artiklen her: “Derfor rammer »den perfekte storm« også i Holstebro”

Det er svært at finde lærlinge

Vi oplever i stor grad at det er svært at finde lærlinge i dag. “Tidligere kom lærlingene til os. Nu skal vi godt nok ud at finde dem, og det er ikke nemt” udtaler Annette Frandsen, vores gode projektleder i Vejafdelingen. Det skyldes at der er færre at vælge i mellem og der er jo andre virksomheder som os der mangler så konkurrencen om lærlinge er stor.

Vi mangler flere gode lærlinge som Kåre Andersen, der er i lære hos os som brolægger.

Kaj Bech mangler lærlinge

Selvom det er svært at finde lærlinge har vi formået at finde flere end vores mål var. Målet var at uddanne 12 lærlinge i de sidste 8 år, men vi har formået at uddanne 16. Men selvom det ser flot ud mangler vi stadig lærlinge. “Vi kunne godt bruge to lærlinge mere som Kåre, fordi vi har mange spændende opgaver i ordrebogen bl.a. et nyt og spændende projekt i Holstebro – Den Grønne rute, der kommer til at strække sig over det næste 2,5 år.”

Se hvilke lærlinge vi har brug for lige nu på vores hjemmeside.

Læs mere om den grønne rute her.

 

Del

Har du spørgsmål?

Så sidder vi klar på telefonen og email.

+45 96 10 44 00

kb@kajbech.dk

Hvad leder du efter?
Søg