Se hvordan de danser hen over pladsen – Slagtertorvet Holstebro

Et rigtigt Kaj Bech Projekt!

Det er et rigtigt Kaj Bech projekt fordi det først og fremmest er i vores hjemby og så har flere afdelinger været involveret. Det er vores styrke, at vi har alle kompetencerne i huset og kan gøre brug af alle de kompetencer vi har i virksomheden  i sådan et tværfagligt projekt.

>> Se video i bunden af artiklen.

Temaet er RØDT

Farven rød går igen i det nye byrum i centrum af Holstebro foran det gamle Slagteri. Den røde farve refererer til slagteriets historie og de røde ikoniske bygninger, og er med til at binde hele området sammen. Flere elementer har fået den røde farve; Den røde stålkonstruktion, dele af trappen/repos op mod hovedindgangen og selv betonen er farvet rød i promenaden der slynger sig fra det ene torv til det andet ”Den røde promenade”.

“Ikea-testen” i stor skala

Der var brug for fuld fokus da den røde konstruktion skulle opsættes. De punkter i fundamentet, der er støbt til forankring af hele konstruktionen skulle værre ramt præcist på millimeteren for at hele puslespillet ville lykkes. Så alt det usynlige forarbejde med at opsætte jernspærrerne var vigtigt for at det tunge arbejde kunne glide nemt. Heldigvis ramte det dygtige team opgaven lige på sømmet.

Den røde stålkonstruktion på Slagtertorvet kan bruges til flere aktiviteter. Der kan opsættes gynger, hængekøjer, klatrenet og solsejl. Derudover er der et overdækket areal med glas hvor man kan søge læ.

Kaj Bechs rolle:

Kaj Bech har fået for arbejdet i hovedentreprise hen over sommerhalvåret i 2023

I entreprisen indgik:

Parter i projektet er:

 

Del

Har du spørgsmål?

Så sidder vi klar på telefonen og email.

+45 96 10 44 00

kb@kajbech.dk

Hvad leder du efter?
Søg