Rottebekæmpelse - Holstebro

Rottefrie kloakrør er af afgørende betydning for at sikre et sundt og trygt miljø i hjemmet eller virksomheden – lav forebyggende rottebekæmpelse. Rotter udgør nemlig ikke kun en sundhedsrisiko, men kan også forårsage betydelig skade på ejendommen, møbler, rør og så videre. Derfor er det vigtigt at du er opmærksom på eventuelle tegn på, at dit hjem er inficeret med rotter og handler hurtigt, hvis der rent faktisk er uvelkomne gæster.

Hos Kaj Bech A/S tilbyder vi professionel rottebekæmpelse i Holstebro og omegn for både private og erhverv. Vi anvender de nyeste metoder, som hjælper dig med at holde dit hjem fri for rotter året rundt.

Tegn på rotter i dit hjem

Det er meget vigtigt at kunne identificere forskellige tegn på rotteaktivitet i hjemmet. På den måde kan du nemlig hurtigt tage de nødvendige skridt, så dit hjem og kloakrør kan blive rottefrie igen.

Typiske tegn på rotter inkluderer spor af afføring, plettede og beskadigede fødevareemballager, dårlig lugt eller lyde fra vægge eller loft. Desuden kan synlige huller eller gnavemærker i vægge og møbler også være et tegn på rotter.

Det er vigtigt at reagere hurtigt, hvis du opdager disse tegn, da rotteproblemer kan eskalere hurtigt.

Hvad kan du gøre?

Hvis du gerne vil sikre, at rotterne ikke finder vej ind i dit hjem gennem kloakken, kan en rottespærre være et oplagt valg. En rottespærre er en anordning, som installeres i kloakrørene og forhindrer rotterne i at passere igennem røret. Rottespærren er designet således, at vand og affald stadig kan passere. Du behøver derfor ikke bekymre dig om overfyldte køkkenvaske og toiletter, når du vælger at investere i en rottespærre.

Læs mere om rottespærren vi anvender her: https://www.nordisk-innovation.dk/

I mange ældre boliger er der ofte ikke installeret en rottespærre, hvilket betyder, at du måske mangler et vigtigt værktøj til at forebygge invasion af rotter. Rottespærren monteres typisk i rensebrønden, og du behøver ikke engang være hjemme under installationen, da brønden er let tilgængelig udendørs. Vi har kun brug for din tilladelse til at åbne brønden, og så giver vi besked, når arbejdet er udført – lettere bliver bekæmpelse af rotter ikke.

Professionel rottebekæmpelse hos Kaj Bech A/S

rottebekæmpelse
Vi anvender markedets bedst rottespærre efter vores mening for at sikre dig den bedste kvalitet.

Rottebekæmpelse i Holstebro og omegn

Når det kommer til effektiv rottebekæmpelse, er det bedst at overlade opgaven til professionelle. Det garanterer dig den bedste og mest langvarige løsning på dit rotteproblem. Hos Kaj Bech A/S benytter vi de nyeste metoder inden for skadedyrsbekæmpelse og tilbyder dig skræddersyede løsninger til at håndtere selv de mest omfattende rotteproblemer.

Vores dygtige, autoriserede kloakmestre kender alt til rotternes snuhed og anvender derfor avanceret rottespærrere, som fjerner rotterne på en sikker og effektiv måde. 

Rottebekæmpelse på abonnement

Med et serviceabonnement hos os, foretager vi desuden et årligt tjek af dine rottespærrere og sikrer os, at de fungerer helt som de skal. Så slipper du for at bekymre dig om det – vi skal desuden nok give besked, når det er tid til eftersyn.

Hos Kaj Bech A/S kan du være sikker på en professionel og pålidelig service, der prioriterer din tilfredshed til fair priser. Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig til et rent og rottefrit hjem.

Vælg din pakke

Har du brug for andet? Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Så ring på +45 22 70 88 23 eller skriv til os her på siden.

Service eftersyn

900,-
inkl. moms
  • Almindeligt engangseftersyn af rottespærre

Rottespærre montering

2500,-
inkl. moms
  • Montering af rottespærre ved en standard brønd på max. 1 meter i dybden og at dit brønddæksel er tilgængeligt.

Montering & Serviceabonnement

2500,-
inkl. moms
  • Montering af rottespærre ved en standard brønd på max. 1 meter i dybden og at dit brønddæksel er tilgængeligt.
  • Service én gang årligt
  • Opsig abonnement når du vil
  • Efterfølgende årlig servicepris 800,-

Find den plan der passer bedst til dig!