Vedligehold

Arealerne foran virksomheden er det første, der møder dine kunder. Her dannes førstehåndsindtrykket. Ofte er der brugt betydelige midler på etableringen, så det er derfor sund fornuft i at pleje og vedligeholde disse arealer, så den æstetiske oplevelse er i top – og investeringen i det grønne anlæg bevares bedst muligt.

Dette gøres bedst ved at gennemføre en systematisk og faglig korrekt pleje- og vedligeholdelsesindsats. Vi har 75 ansatte som i sæsonen kun arbejder med pleje og vedligeholdelse. Vi har den nødvendige maskinpark der sikrer en optimal og effektiv pleje af både de ”grønne” og de ”grå” områder.

Vi laver beskæring af buske og træer og vi klipper græs og hæk. Vi laver løvsugning samt renholdelse og fliseudlægning i bede.

Skal arealerne omkring din virksomhed bringes på et højere niveau eller har du brug for en fast aftale om vedligeholdelse er Kaj Bech den rigtige samarbejdspartner.

Mangler du hjælp til vedligehold så kontakt teamleder Ulrich Pedersen direkte på tlf: 2270 8831 eller mail: up@kajbech.dk

Kontakt

ulrich-pedersen
Ulrich Pedersen

Teamleder PARK

(+45) 22 70 88 31

Jeg vil gerne kontaktes

  Vedligehold

  Materiale

  kaj bech brochure download pdf

  Vil du have flere informationer? - Hent en folder i pdf format om specialopgaver f.eks. Træfældning, rabatfræsning mm.

  DOWNLOAD

  REFERENCER OG INSPIRATION