Legeplads og terrænudstyr

Kaj Bech har i mere end 30 år tegnet, projekteret, udført og serviceret legepladser. Og afdelingen vokser stadig fordi efterspørgslen på sikre og solide legepladser stiger. Vi tager udgangspunkt i kundens ønsker så vi sammen udvikler den rette legeplads der bliver ved med at skabe god leg til den rigtige målgruppe, uanset om det dagplejen, børnehaven, Skolen og SFO, sportsklubben eller grundejerforeningen.

Kaj Bech tager udgangspunkt i arealet, der findes og udnytter gerne dette til at skabe en spændende, smuk, æstetisk og kreativ legeplads. Vi har f.eks. lavet gange i bakker med udkigshuller, vandmølle i bæk, helårs kælkebakker og meget mere. Kun fantasien sætter grænser i denne kreative afdeling og her udfolder det indre legebarn sig.

Vi arbejdet primært med udstyr udført i Robinie, men kan levere legepladser i de materialer I ønsker fx øvrige træsorter, stål eller plast. Vi har ingen færdige moduler og alt laves efter ønske. Vi er altid bekendt med den aktuelle lovgivning og de nyeste retningslinjer mht. udformning og løbende vedligeholdelse både på legeredskaber og faldunderlag.

Har du spørgsmål?

Så sidder vi klar på telefonen og email.

Udvalgte referencer for Legeplads og terrænudstyr

Forrige
Næste
Hvad leder du efter?