Kaj Bech fylder 100 år

Kaj, manden bag Kaj Bech A/S ville være fyldt 100 år i dag

Manden bag Kaj Bech A/S ville være fyldt 100 år i dag d. 11. august 2020.

Kaj stiftede Kaj Bech A/S den 1. november 1946, i en alder af blot 26 år. Firmaet startede som et murer- og entreprenørfirma og var præget af efterkrigstidens mangel på materialer.

Med stolte jyske værdier og en stor tillid til sine medarbejdere formåede Kaj Bech i sidste halvdel af 1950’erne at sætte sit præg på hele regionen med mange store byggeprojekter.

Virksomheden i dag
I dag fungerer Kaj Bech A/S som mere end blot et murer- og entreprenørfirma, det har udviklet sig til en alsidig organisation, hvor anlægsopgaver så som bro-, havne- og industribyggeri, kloakering samt den grønne sektor, er blevet en stadig større del af forretningen.

I år 2000 blev forretningen udvidet med en stor park- og vejafdeling, idet Kaj Bech A/S overtog alle Holstebro Kommunes park- og vejaktiviteter. Dette område er gradvist udvidet og omfatter i dag kommunale og private park- og vejopgaver, vandløbspleje og naturgenopretning i store dele af landet.

2. og 3. generation
I dag er det Anders Bech, som er anden generation, der driver og ejer virksomheden, og Peter Bech, som er tredje generation, fungerer som salgs- og marketingschef.

Kaj Bech A/S beskæftiger 185 dygtige medarbejdere, fordelt med 80 i bygge- og anlæg og 105 i park- og vej.

Del

Har du spørgsmål?

Så sidder vi klar på telefonen og email.

+45 96 10 44 00

kb@kajbech.dk

Hvad leder du efter?
Søg