jernbanesikkerhed

Pressemeddelelse: Kaj Bech A/S har modtaget certifikatet på DS ISO 21001

Med denne certificering bevarer vi mulighederne for fortsat, at kunne byde på ydelser med jernbanesikkerhedsmæssigt indhold, samt bevare vores høje faglige kompetencer indenfor ydelserne.

En attraktiv medspiller i en grønnere fremtid

Lige nu er vi godt i gang med et meget aktuelt projekt for Banedanmark i Børkop. Vi bygger en ny vejbro over en af Danmarks mest travle jernbaner. Projektet er en del af Banedanmarks grønne omstilling til klargøring af jernbanenettet til fremtidens el-tog. Samtidig med at broerne udskiftes, opgraderes de til, at kunne holde de næste 120 år, så bæredygtigheden er i den grad i højsædet i dette projekt.

For at Kaj Bech A/S stadig kan være en høj attraktiv medspiller indenfor at udvikle indfrastrukturen, er certificeringen et stolt stempel at kunne fremvise når fremtidens projekter banker på døren.

Citat Mie Desiree Østerdal Nielsen:
”Jeg er den stolte systemadministrator, der i mandags d. 4/7 2022 kl. 11.22 modtog beviset på at Kaj Bech A/S har gennemført certificering i DS ISO 21001.”

På Kaj Bechs hjemmeside er ydelserne yderligere specificeret, og her vil vi lave opdateringer løbende om certificeringen.

YDERLIGERE INFORMATION
For yderligere information kan du
henvende dig til:


Administrerende direktør
Peter Bech
53 80 70 15
peb@kajbech.dk

Del

Har du spørgsmål?

Så sidder vi klar på telefonen og email.

+45 96 10 44 00

kb@kajbech.dk

Hvad leder du efter?
Søg