praktikant

Ingeniørpraktikant søges hos Kaj Bech A/S

Vil du hjælpe os med at udføre af bygge- og anlægsprojekter?
Vi søger en ingeniørpraktikant til et spændende praktikforløb på større byggeopgaver eller broer. Vi har gang i større broer i f.eks. Vejle og Viborg, og store erhvervs- og lagerbyggerier, samt energiprojekter i det midt- og sydjyske.

Vi søger
Som den rette skal du…
• Have interesse i byg og anlæg
• Have flair for god ledelse og samarbejde
• Kunne arbejde selvstændigt, da du vil få tildelt egne ansvarsområder

Vi tilbyder
Vi kan tilbyde et meget varieret praktikforløb i tæt parløb med den projektansvarlige ingeniør. Derudover vil der være stor daglig kontakt til den daglige ledelse bestående af projektleder, formand og sjakbajser. Arbejdsopgaverne vil være meget alsidige og det forventes, at man tager del i de daglige opgaver.

Da vi arbejder med mange total- og hovedentrepriser, ligger der en stor opgave med koordinering af de forskellige underentreprenører og leverandører, så projekterne kan afsluttes til de aftalte tider, til den aftalte pris og i den rigtige kvalitet. Arbejdet vil ske med udgangspunkt i vores kontor i Holstebro, men vi har projekter i hele Jylland, så en stor del af tiden vil arbejdet foregå på de enkelte byggepladser og det er derfor nødvendig med bil eller andet transportmiddel.

Kaj Bech A/S har siden 1946 sat sit præg på det midt- og vestjyske område. Kaj Bech A/S beskæftiger ca. 195 medarbejdere indenfor byggeri, anlæg og park- & vejopgaver. I Byg og Anlæg er opgaverne mange, lige fra mindre opgaver til større opgaver både indenfor det private og det offentlige. Vores egenproduktion er beton, som er lige fra små konstruktionsfundamenter til store bro-konstruktioner og in-situ løsninger. Der støbes også gulve og udføres elementbyggerier. Der er ligeledes stor fokus på en større efterspørgsel på klimasikring ved generelt stigende udfordringer overfor større vandstande ved vandløb, havne og bymiljøer.

Yderligere information
Ved spørgsmål kan du henvende dig til:

Afdelingsleder
Nickolai Buus Petersen
61 87 99 99
nbp@kajbech.dk

Ansøgningen sendes til
nbp@kajbech.dk

 

Læs flere opslag her: https://kajbech.dk/job/

Del

Har du spørgsmål?

Så sidder vi klar på telefonen og email.

Hvad leder du efter?