praktikant

Ingeniørpraktikant søges hos Kaj Bech A/S

Vil du hjælpe os med at udføre af bygge- og anlægsprojekter?
Vi søger en ingeniørpraktikant til et spændende praktikforløb på større byggeopgaver eller broer. Vi har gang flere vej- og banebroer, og store erhvervs- og lagerbyggerier, samt energiprojekter i det midt- og sydjyske.

Som den rette skal du…
• Have interesse i byggeri og anlæg
• Have flair for god ledelse og samarbejde
• Kunne arbejde selvstændigt, da du vil få tildelt egne ansvarsområder

Vi tilbyder
et meget varieret praktikforløb i tæt parløb med den projektansvarlige. Derudover vil der være stor daglig kontakt til den daglige ledelse bestående af projektleder, bygherre, rådgiver, formand og sjakbajser. Arbejdsopgaverne vil være meget alsidige og det forventes, at man tager del i de daglige opgaver.

Stort opgavespænd
I Byg og Anlæg er opgaverne mange og spænder vidt, lige fra bro- og anlægsopgaver ved det offentlige til konstruktion- og byggeopgaver ved det private. Vi støber alt fra betonelementer på vores lagerplads i Holstebro til store in-situ støbninger af brodæk og præstigeprojekter på vores pladser ”on site”.

Da vi arbejder med mange total- og hovedentrepriser, ligger der en stor opgave med koordinering af de forskellige underentreprenører og leverandører, så projekterne kan afsluttes til de aftalte tider, til den aftalte pris og i den rigtige kvalitet. Arbejdet vil ske med udgangspunkt i vores kontor i Holstebro, men vi har projekter i hele Jylland, så en stor del af tiden vil arbejdet foregå på de enkelte byggepladser og det er derfor nødvendig med bil eller andet transportmiddel.

Yderligere information
Ved spørgsmål kan du henvende dig til:

Afdelingsleder
Nickolai Buus Petersen
61 87 99 99
nbp@kajbech.dk

Ansøgningen sendes til
nbp@kajbech.dk

 

Læs flere opslag her: https://kajbech.dk/job/

Del

Har du spørgsmål?

Så sidder vi klar på telefonen og email.

Hvad leder du efter?
Søg