COVID-19 Notat til Kaj Bech Medarbejdere og Kunder

Det indskærpes over for Kaj Bech A/S ansatte, at de følger de gældende anbefalinger fra Statens Serum Institut og Sundhedsstyrelsen, om hvordan man mindsker spredning af COVID-19

Handlingsplan for COVID-19 for Kaj Bech A/S, medarbejdere og kunder

Kaj Bech A/S indskærper reglementet over for medarbejderne som en konsekvens af COVID-19 også kendt som Corona Virus.

Kaj Bech A/S følger smitteudviklingen tæt, og lægger sig i den forbindelse op ad de gældende anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen, Statens Serum Institut og Udenrigsministeriet.

Derudover følger Kaj Bech A/S de retningslinjer som vores kunder og samarbejdspartnere anbefaler for deres medarbejdere og samarbejdspartnere.

Dette betyder følgende for Kaj Bech A/S medarbejdere:

 • Kaj Bech A/S udleverer brochure fra Statens Serum Institut og Sundhedsstyrelsen for forebyggelse af influenza, forkølelse og andre luftvejsinfektioner til Kaj Bech A/S ansatte.
 • Kaj Bech A/S hænger informations plakater op om hvordan man forebygger smitten i virksomhedens bygninger, og på de pladser vi arbejder på (skurvogne).
 • Der skal være håndsprit og sæbe tilgængelige for vores folk på de områder hvor vores folk opholder sig (Kaj Bech A/S, mandskabsvogne, byggepladser, biler som fungerer som arbejdsplads).
 • Det indskærpes over for Kaj Bech A/S ansatte, at de følger de gældende anbefalinger fra Statens Serum Institut og Sundhedsstyrelsen, om hvordan man mindsker spredning af COVID-19:
  • Undgå tæt kontakt med personer med symptomer såsom hoste, løbende næse og nys
  • Hyppig håndvask med vand og sæbe, særligt efter kontakt med syge personer
  • Host eller nys i engangslommetørklæde eller albuebøjningen og puds næse i engangslommetørklæde.
 • Kaj Bech A/S ønskes at blive informeret omkring ansattes rejseaktiviteter og ferieaktiviteter uden for Danmarks grænser. Dette gøres så Kaj Bech A/S kan tage de nødvendige forholdsregler i forhold til medarbejder kontakt og samarbejdspartner kontakt.
Del

Har du spørgsmål?

Så sidder vi klar på telefonen og email.

+45 96 10 44 00

kb@kajbech.dk

Hvad leder du efter?
Søg