print

Kaj Bech A/S ANLÆG søger en projektleder til spændende anlægsprojekter indenfor renovering og nybyg af broer og andre større betonkonstruktioner. Du vil få ansvar for selvstændigt at styre og koordinere anlægsprojekter i samarbejde med formanden, og med reference til afdelingslederen.

JOBBET Jobbet omfatter en bred vifte af alsidige arbejdsopgaver, som:

– Kontakt til bygherre

– Kontakt til leverandører og UE

– Udførelse af tidsplaner og koordinering

– Økonomi

– Tilbudsgivning

Projekterne varierer fra under hundredtusinde til flere millioner. Afhængigt af projektets størrelse udføres det i større eller mindre grad i samarbejde med formanden og afdelingslederen.

KVALIFIKATIONER Vi søger en handlingsorienteret og selvstændig projektleder med kendskab til branchen. Du har gerne konkret erfaring med projektstyring og -ledelse. Du er udadvendt, struktureret, har et godt overblik og formår at facilitere en god og konstruktiv arbejdsproces.

VI TILBYDER En spændende stilling, der stiller høje krav til ansvar og selvstændighed, men hvor du i samarbejde med resten af afdelingens ansatte løfter i flok og skaber gode resultater. Du vil få en alsidig hverdag, som kræver omstillingsparathed og overblik.

Som ansat ved Kaj Bech A/S vil du blive en del af en solid virksomhed. Kaj Bech A/S blev stiftet i 1946 og har i dag 180 ansatte som beskæftiger sig med alt fra græsklipning til støbning af motorvejsbroer. Firmaet består af fire afdelinger; PARK, VEJ, BYG og ANLÆG. BYG og ANLÆG samarbejder ofte på tværs af afdelingerne og har en dygtig stab af fagfolk til at udføre bygge- og anlægsprojekter i hele Jylland. ANLÆG beskæftiger sig til daglig med nybyg og renovering af broer og andre større og mindre betonkonstruktioner. Vi har over 40 års erfaring med brobygning og udfører alle former for broer; beton-, stål-, træbroer, faunapassager, tunneler mm. Størstedelen af opgaverne udføres for kommuner, Vejdirektoratet og Banedanmark, men vi udfører også opgaver for privatkunder.

Hvis du er interesseret er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Nickolai Buus Petersen på tlf.: 96 10 44 20 eller mail nbp@kajbech.dk. Ansøgninger med CV fremsendes inden den 31. oktober 2017 til nbp@kajbech.dk. Vi indkalder løbende til samtaler.

Vision: Kaj Bech A/S vil til fordel for vore kunder være markedsorienteret, handlekraftig, med kompetente medarbejdere.

Se jobopslag her: Kaj Bech A/S ANLÆG søger en projektleder til bygge- og anlægsprojekter

Kontakt

nicolai-buus-pedersen
Nickolai Buus Petersen

Afdelingsleder ANLÆG

     (+45)  61 87 99 99