200-års jubilæum for lystanlægget Holstebro – Kaj Bech A/S skænker en søterrasse

Lystanlægget Holstebro har netop rundet en imponerende milepæl – det fyldte 200 år i fredags. Og i forbindelse med denne særlige begivenhed har Kaj Bech A/S, skænket en ny søterasse til lystanlægget, der vil forbedre adgangen til Møllesøen.

Det er ikke blot et tilfældigt bidrag, som Kaj Bech A/S har valgt at give. Der er en dyb historisk tilknytning mellem virksomheden og lystanlægget, der går tilbage over 100 år. Familien Bech har boet ved siden af lystanlægget gennem generationer og har på mange måder været vidner til dets udvikling og betydning for byen. Lystanlægget har en særlig betydning for Kaj Bech A/S for Bech-familien har været nærmeste nabo til anlægget i 100 år, først på Alle gade som i dag er omdøbt til V. F. Welschs Vej og dernæst på Østervang.

lystanlægget holstebro
Billedet viser stifter af Kaj Bech A/S, Kaj Bech nede ved Anlægspavillon for 100 år siden. Kaj Bech er født 1920 i Nordjylland og familien kom til Holstebro i 1921.

For at fejre lystanlæggets 200-års jubilæum har Kaj Bech A/S valgt at skænke en smuk søterrasse til området. Denne generøse gestus er et symbolsk udtryk for virksomhedens dybe forbindelse og engagement i byens historie og udvikling. I en tid, hvor historie og natur er uvurderlige ressourcer, er det værdifuldt at være med til at berige vores fælles arv. Til fejringen af anlægget d. 2 juni 2023 kl. 15.00 var der taler fra Holstebro Kommunes borgmester H.C. Østerby, formand for Teknisk Udvalg Kenneth Tønning samt lokalhistoriker Michael Christensen. Der var flere afsløringer. Bl.a. den nye Holstebro rose der efterfølgende vil blive solgt hos udvalgte forhandlere.

Læs mere om lystanlægget her på Holstebro Kommunes hjemmeside: https://www.holstebro.dk/

lystanlægget holstebro
Anders Bech, søn af stifter Kaj Bech, klippede snoren til indvielsen af den nye flotte søterasse.

lystanlægget holstebro

Søterrassen vil uden tvivl blive et godt samlingspunkt for besøgende i lystanlægget. Den vil tilbyde et fantastisk sted at slappe af, nyde naturen og skabe minder. Med udsigt over det smukke landskab vil søterrassen helt sikkert bidrage til at forstærke lystanlæggets charme og tiltrækningskraft.

Lad os alle nyde den nye søterrasse og værdsætte den unikke skønhed, som lystanlægget har at tilbyde i de kommende 200 år og videre.

Billede af Anders Bech og Peter Bech der nu driver firmaet Kaj Bech A/S videre.

lystanlægget holstebro lystanlægget holstebro lystanlægget holstebro lystanlægget holstebro lystanlægget holstebro lystanlægget holstebro lystanlægget holstebro lystanlægget holstebro

Læs flere spændende nyheder her: Nyheder

Del

Kompetencer vedr. denne artikel

Har du spørgsmål?

Så sidder vi klar på telefonen og email.

ARTIKLER

Relaterede artikler

Forrige
Næste

REFERENCER

Relaterede referencer

Forrige
Næste
Hvad leder du efter?
Søg