Entreprenør i Herning

Hvis du er på udkig efter en erfaren entreprenør til en opgave i Herning, står vi hos Kaj Bech altid klar til at hjælpe dig. Vi har været en del af branchen siden 1946, og vi har gennem tiderne arbejdet på at væld af forskellige store og mindre projekter inden for mange forskellige brancher, hvorfor vi har både erfaringen og ekspertisen til at klare det meste.

Vores store hold af specialister sørger for, at du er i trygge hænder, når du har brug for en erfaren entreprenør i Herning. Vi gør altid gør en dyd ud af kvaliteten, også når der er tale om mindre opgaver.

Kraftvarmeværk og varmepumpebygninger

Vi har bygget et væld af forskellige energi og forsyningsbygninger, og vi kan hjælpe både forsyningsselvskaber og private med forskellige opgaver på energiområdet.

Vi kan klare selv komplicerede projekter på bygninger der har en særlig konstruktion til at udføre en bestemt type opgave, mens vi naturligvis heller aldrig står i vejen for at hjælpe dig med mere simple opgaver. Vi tager dig igennem projektet fra start til slut, og vi sørger for, at du kommer til at føle i trygge hænder hele vejen igennem.

>> Klik her og læs mere uddybende om vores kompetencer her. 

Lang erfaring med anlægning af kloak

Når der er gravet ud til kloak på dit projekt, kan vi også hjælpe dig med at etablere selve kloakken. Vi har egne kloakmestre, rørlæggere og anlægsstruktører, som ved alt om, hvordan spildevand og så videre bliver ledt væk på effektiv og sikker vis.

Som entreprenør i Herning kan vores hold kan klare alle former for kloakopgaver, og vi kan derfor både hjælpe dig med pumpeanlæg, separatkloakering, regnvandsbassiner, LAR-anlæg og meget andet. Lige meget hvilket kloakopgave du hyrer os til, er du i sikre hænder, for vi har erfaring med kloak fra rigtig mange forskellige projekter.

>> Læs mere om vores kompetencer inden for kloak. 

Belægningsopgaver

Når der er styr på jordarbejdet, kloak og alle de andre vigtige ting, der skal fungere under overfladen, kan vi hos Kaj Bech også stå for det store belægningsarbejde. Vi har erfaring med alle typer af belægningsopgaver i alle formater for både private og offentlige aktører. Vores erfaring dækker bl.a. over parkeringspladser og stier, som vi kan udføre i alt fra asfalt til skærver.

Hos os findes der ingen grænser for, hvordan din belægning kan komme til at se ud, når det kommer til materialer, og med vores erfarne hold af faguddannet personale kan du være sikker på, at både belægningssten, asfalt og alle andre materialer kommer til at ligge, som det skal, så både det konstruktionsmæssige og det visuelle er i orden.

Her bliver der tænkt over både afvanding, belastning og alle andre krav, så du kommer til at stå tilbage med en belægning, der fungerer. Vi kan også hjælpe dig med reparation af eksisterende belægninger, hvor vi kan udbedre skader med manglende sten, huller i asfalt og lignende.

>> Læs mere og se referencer på belægningsopgaver vi har udført her. 

Få besøg af en anlægsgartner til et kig på din have. Første besøg er altid gratis! Book tid her >> https://kajbech.dk/kompetencer/hus-have/anlaegsgartner/

Byggemodning

Hos Kaj Bech kan vi hjælpe dig med alt inden for byggemodning. Vi klarer alle opgaver fra start til slut, hvilket vi bl.a. kan gøre takket være vores egen landmålerafdeling, som klarer alle de vigtige opmålinger. Vi kan således stå for hele byggemodningen og kan bl.a. hjælpe med:

  • Rydning og nedbrydning af område
  • Belægning, asfaltering og betonarbejde
  • Fundering
  • Jordregulering og jordopbygning
  • Jord og vandforurening
  • Afsætning
  • Og meget andet

>> Læs mere om hvordan vi kan hjælpe med at byggemodne for dig her. 

Vi klarer alt inden for jordarbejde

Jordarbejde er grundlaget for de fleste byggeprojekter. Derfor kan vi naturligvis klare alt inden for jordarbejde her hos Kaj Bech, hvor vi har ekspertisen og maskinerne til effektivt at fjerne eller på anden måde arrangere undergrunden til gavn for dit projekt.

Vi kan klare byggemodning af de arealer, du vil udstykke, eller som allerede er solgt og venter på at blive bebygget. Vi kan også grave ud til sokkel og klare udgravning til store projekter som eksempelvis etablering af p-pladser, mens vi også nemt klarer mere specialiserede opgaver som eksempelvis etableringen af støjvolde.

Hos Kaj Bech findes der ikke den opgave inden for jordarbejde, vi ikke kan klare, og derfor er vi naturligvis også kompetente, når det kommer til udgravning til kloak og afløb. 

Læs mere om vores ydelser indenfor jordarbejde her. 

Tanke og tankanlæg

Hvis du mangler en erfaren entreprenør til dit næste projekt, der involverer en tank eller et tankanlæg, står vi hos Kaj Bech klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i tankfundamenter, for vi har støbt et utal af fundamenter gennem de mange år, vi har arbejdet i branchen.

Vi har støbt fundamenter til tanke og tankanlæg for vores kunder i levnedsmiddelindustrien, forsyningsindustrien og i olie- og biogasindustrien, men vi kan naturligvis også hjælpe dig, der kommer med en anden baggrund.

Når det kommer til støbning, finder du ikke nogen bedre end os, og vi kan derfor også klare selv de mest komplicerede opgaver. Vi lover solidt håndværk hele vejen igennem, og med os som din samarbejdspartner er du garanteret professionel byggestyring fra start til slut.

>> Klik her og læs om de mange industrier vi har leveret til her. 

Kontakt Kaj Bech A/S i dag

Hos Kaj Bech A/S findes der næsten ikke den opgave, vi ikke kan klare. Vi er specialister inden for ovennævnte områder samt mange andre, og du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis din opgave ikke er nævnt her på siden.

Vi kan hjælpe med det meste i Herning og omegn, og du kan derfor også få hjælp til eksempelvis råhuse, broer, boring, skæring, parkeringsanlæg og meget, meget andet. Med vores lange erfaring fra byggebranchen er der sjældent en opgave, vi må takke nej til, og du skal derfor aldrig holde dig tilbage, når du har en plan i støbeskeen.

Sammen kan vi tage en snak om, hvad der er muligt, og med vores erfaring og viden sørger vi for at finde frem til en løsning, der lever op til alle dine krav. Det gælder både for de mindre og simple opgaver, og det gælder for de helt store og mere komplicerede af slagsen. Med over 200 medarbejdere har vi en ekspert inden for de fleste typer af byggeri, og du er derfor altid i gode hænder, når du vælger Kaj Bech A/S som din samarbejdspartner.

Følg os på facebook her: https://www.facebook.com/kajbech.dk