Seneste nyt

Seneste nyheder

Previous
Next

Se vores "ældre dame" på arbejde i den gode sags tjeneste

Altid til tjeneste og vi mener det

Vores mindset er indstillet til at opbygge, pleje og vedligeholde det gode og forpligtende forhold mellem virksomheden og kunder, medarbejdere, samarbejdspartnere og det omgivende samfund.

_MG_6728
Det er vigtigt at bemærke at, vi uanset opgaven, altid kan sende folk som har erfaring med opgaven, og at vi altid kan trække på hele organisationens kompetencer, hvad angår bemanding, maskiner og materialer.
Hvorfor os?

Din garanti for
kvalitetsarbejde

Kaj Bech A/S har sat sit præg på hele regionen med mange store byggeprojekter. Fra at være et traditionelt murer- og entreprenørfirma har firmaet udviklet sig til et alsidigt entreprenørfirma, som også udfører mange anlægsopgaver.

Kaj Bech A/S har siden år 2000 drevet Holstebro Kommunes park- og vejafdeling som i dag udgør cirka 110 af Kaj Bechs i alt 185 mand store medarbejderskare.

Det er i dag tredje generation der driver virksomheden, og sammen med ledelsen udvikles virksomheden på en sådan måde, at de dybe traditioner og værdier kombineres med ny viden.

Bliv en del af Kaj Bech A/S
Vi søger:

Du kan ALTID sende os en uopfordret ansøgning, hvis du ikke fandt den rette stilling for dig her på listen. Udfyld blot formularen her på siden.

Rådgivning

Brug for rådgivning til dit næste projekt?

Hos Kaj Bech A/S løser vi ikke bare opgaver. Vi skaber innovative og nyskabende løsninger og skaber projekter, hvor fokus på miljø og bæredygtighed er i centrum. Vi sikrer dig, at den løsning vi tilbyder, er den bedste for dig, både nu men også i fremtiden.

Når du vælger os, som samarbejdspartner får du ikke bare en samarbejdspartner, du får adgang til en vidensbase med stærke profiler, og det er vores fornemmeste opgave at følge med projektet fra ide til færdigt projekt.

Skal vi ringe dig op?