Entreprenør i Vejle

Hvis du står overfor et stort eller mindre projekt i Vejle eller omegn, står vi hos Kaj Bech klar til at hjælpe. Vi er din entreprenør i Vejle, der med mange års erfaring fra branchen kan levere lige netop den løsning, du efterspørger.

Vi har været en del af den danske byggebranche siden 1946, og vi har gennem de mange årtier sat vores præg på byer, erhverv og landskaber over hele Danmark. Det gælder også for Vejle.

Det kan vi gøre ved at være din professionelle samarbejdspartner, der med et hold på 195 medarbejdere står klar med alle de kompetencer, der kræves.

Vejbro over jernbanen

Lidt uden for Børkop har Kaj Bech haft hovedentreprisen på en ny vejbro over en af Danmarks mest travle jernbaner i forbindelse med at Banedanmark forbereder jernbanen til elektrificering og grøn togdrift.
 
En ældre énsporede bro ved siden var for lav til at kørestrømmen kunne gå under og derfor skulle den erstattes af en højere og bredere, tosporede bro.

Hvilke opgaver kan vi hjælpe dig med som entreprenør i Vejle?

Hos Kaj Bech har vi både erfaringen og kompetencerne til at varetage alle de opgaver, du kan finde på at stille os. Gennem årene har vi prøvet det meste, og vi er derfor eksperter i både de små og de helt store projekter.

Hos os findes der ikke en opgave, der er for stor eller for besværlig, for vi kan altid finde en løsning, som vi kan stå inde for, og som vil leve op til alle dine krav og behov.

Vi har mange års erfaring fra branchen i hele landet, og vi er derfor også den rette samarbejdspartner for dig, der går med konkrete planer for et nyt og spændende projekt. Som din entreprenør i Vejle kan vi lave alt inden for beton, klare store byggeri, skabe grønne byrum, etablere nye stier, lave en ny tunnel eller renovere en gammel samt håndtere regnvandet.

Styring af entrepriser

Hos Kaj Bech A/S har vi opbygget stor erfaring med styring af entrepriser samt gennemførelse af mange forskellige opgaver inden for anlæg og byggeri
  • Totalentreprise
  • Hovedentreprise
  • Fagentreprise

Har du spørgsmål?

Så sidder Nickolai Buus Petersen klar på telefonen og på mail

Entreprenør i Vejle med fokus på det gode håndværk

Når du vælger os som din entreprenør i Vejle, tager vi altid opgaven meget seriøst. Hos Kaj Bech er det gode håndværk i centrum, og du kan derfor være sikker på at få en solid og professionel løsning, der lever op til dine krav.

Vores store hold er veluddannede og har kompetencerne på det rette sted, ligesom vores erfaring fra branchen er din garanti for, at vi har helt styr på, hvad vi laver. Dertil er vi meget opmærksomme på kun at udvælge samarbejdspartnere og leverandører, der har samme høje standarder som os.

Kvalitets-styring

Genne tiden har vi opnået flere certifikater indenfor ISO-standarderne der giver vores kunder bevis for at vi er en pålidelig samarbejdspartner og har styr på vores ledelsessystemer i virksomheden. 

Vi løser opgaven sammen

Har du en idé om et projekt i Vejle, du gerne vil have hjælp til at udforme? Så skal du ikke tøve med at tage kontakt til Kaj Bech i dag. Vi lytter til dine planer og udarbejder en plan, der lever op til alle dine ønsker, så vi sammen kan komme godt i gang med dit store projekt.