Entreprenør i Struer

Når du skal i gang med at bygge i Struer eller omegn, er det selvfølgelig vigtigt, at du finder en erfaren og kompetent samarbejdspartner, der kan bistå dig med at realisere alle dine ønsker og krav. Sådan en partner kan du finde her hos Kaj Bech, hvor vi har mange års erfaring. 

Vi har været i branchen siden 1946, og i løbet af årene har vi opbygget en bred vifte af kompetencer, som vil være til gavn for dig, der søger en dygtig entreprenør i Struer. Vi kan realisere dine drømme næsten uanset, hvad du planlægger, så tøv ikke med at kontakte os per telefon eller e-mail, hvis du har en idé til et projekt i Struer eller omegn.

Mange års erfaring som entreprenør i Struer

Hos Kaj Bech råder vi over et team bestående af hele 185 medarbejdere, hvilket betyder, at vi besidder en bred vifte af forskellige kompetencer, der kan anvendes, når du går i gang med et byggeprojekt. Dette betyder, at der er næsten ingen grænser for, hvad vi kan hjælpe dig med, da vi har erfaring med næsten alt og er altid klar til at udfordre os selv med nye opgaver.

Gennem årene har vi arbejdet på et utal af projekter rundt omkring i hele landet, herunder også ved at bidrage til byfornyelse gennem forskellige projekter. Vi er i stand til at håndtere alt inden for beton og belægning og besidder stor ekspertise inden for insitu- og støbearbejde, hvor vi har udført mange specialopgaver inden for alle typer af betonarbejde. Derfor kan vi også stå for opførelsen af din nye bro, den kommende tunnel i Struer eller enhver anden opgave, der involverer komplekse støbearbejder.

Som din entreprenør i Struer kan vi også tackle en bred vifte af andre opgaver, såsom etablering af grønne byområder med innovative løsninger, håndtering af regnvand og store byggeprojekter, der kræver ekspertise og omhyggelig planlægning.

Kort sagt, vi kan klare det meste, og derfor er vi den ideelle samarbejdspartner for dig, der søger en kompetent entreprenør i Struer, der vil levere nøjagtigt det projekt, du har i tankerne.

Udearealer ved Ådalen for boligselskabet AAB Struer

Kaj Bech A/S har stået for renovering af udenoms arealer med etablering af belægning, græs, planter, støttemure og inventar mv. Projektet var med til at løfte udtrykket for boligforeningen og invitere til ophold og leg i de nye udearealer. 

>> Læs mere om hvad vi kan tilbyde i fagentreprise

Ny forbehandler- og lagerbygning - Struer Renseanlæg

Kaj Bech A/S har stået for at forny og forbedre Struer Renseanlæg. To nye bygninger blev opført og de gamle blev fjernet. En forbehandler bygning og et tilhørende. Alt dette arbejde foregik, mens renseanlægget stadig var i drift. Det har været et spændende projekt og udfordrende med mange niveauer og særlige tilpasninger, der gør anlægget mere effektivt og moderne.

>> Læs mere om hvad vi kan tilbyde indenfor hovedentreprise.

Entreprisen blev udført for Struer Energi ejet af Struer Kommune.

Vilde rabatter – blomsterstriber langs veje

Hos Kaj Bech kan du bestille os til at plante vilde rabatter langs vejene med vilde blomster. Vi har tidligere udført dette i Struer, og det har været en stor succes. Vores vilde rabatter er med til at skabe en smuk og naturlig atmosfære langs vejene, og de er samtidig med til at fremme biodiversiteten i området. 

>> Kontakt os i dag for at få en snak om hvilken blomsterfrøblanding der vil være den perfekte til dit område

Renovering af havnekaj i Struer

Industrihavnen har fået ny havnekaj og det var Kaj Bech A/S der blev betroet denne opgave. Vi er vant til at arbejde ved vandet og har mange års erfaring med lige netop dette special arbejde på forskellige havne og anlæg tæt ved vand. 

I Struer havde Kaj Bech betonentreprisen ved etablering af den nye havnefront på syd- og østkajen på Struer Havn, samt støbning af nyt kranfundament.

>> Læs mere om vores kompetencer indenfor Havne- og Vandbyg. 

Grønttag med sedum

Sedum på taget er en bæredygtig løsning og nedbringer Co2 udledningen.

Når du vælger sedumtag er det en fremtidssikret og klimavenlig tagløsning, som er med til at fremme biodiversiteten i området. Sedumtaget er også med til at binde større mængder regnvand, som derfor ikke belaster kloaksystemet.

>> Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at udføre et sedum tag på dit tag. 

Entreprenør med styr på kvaliteten

Vi er en certificeret virksomhed, hvilket betyder at vi arbejder efter ledelsessystemer der sikre en høj kvalitet i vores arbejde og vores arbejdsmiljø. 

Kontakt Kaj Bech i dag

Som din entreprenør i Struer har vi altid fokus på høj kvalitet. Vi værdsætter godt håndværk og stræber altid efter at levere fejlfrie løsninger, der vil holde i mange år fremover. Når du vælger os som din entreprenør i Struer, sætter vi også dig som kunde i centrum. Vi lytter opmærksomt til dine ønsker og krav og indleder en tæt dialog med dig fra starten, så du ender med præcis det projekt, du drømmer om.