Entreprenør i Holstebro

Hos Kaj Bech har vi leveret solide løsninger for vores kunder siden 1946. Vi har være med til at sætte vores præg på Holstebro og resten af egnen i rigtig mange år, og vi kan derfor også hjælpe dig med lige netop dit projekt.

I dag er det tredje generation, der driver Kaj Bech A/S, og med et hold på 185 medarbejdere har vi en bred vifte af kompetencer, som kan lande dit projekt lige netop der, hvor du gerne vil hen.

Entreprisestyring

Hvis du skal bruge en erfaren entreprenør til entreprisestyring, er vi hos Kaj Bech altid klar til at hjælpe. Vi har erfaring fra et væld af forskellige projekter inden for både erhvervsbyggeri, parkeringsanlæg, offentligt byggeri og meget andet, og vi kan derfor også stå for netop dit projekt.

Vi gør en dyd ud af at overholde vores aftaler, når det kommer til både tid, pris og kvalitet, og dit projekt er derfor i sikre hænder, når du vælger os til opgaven.

>> Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med din næste entreprise. 

Råhuse

Hvis du står overfor et nyt projekt, der involverer etablering af råhuse, kan du altid tage kontakt til Kaj Bech. Vi har stor erfaring inden for området, og vi kan klare etablering af råhuse inden for både erhverv, industri, parkering, levnedsmiddel, fabrik og mange andre.

Vores hold består af dygtige eksperter, der ved alt om in situ støbninger og elementmontage, og vi er vant til at arbejde med alt inden for beton. Derfor er dit projekt altid i sikre hænder, når du vælger Kaj Bech til at etablere råhuse – også selvom opgaven er kompleks.

>> Læs mere om hvad vi kan levere her.

Lad os bygge bro

Det er en krævende opgave at bygge en ny bro, og det kan derfor altid betale sig at vælge en erfaren entreprenør, der har helt styr på opgaven. Sådan et entreprenørfirma får du ved at vælge Kaj Bech, for vi har opført et væld af forskellige broer, siden vi i 1970’erne begyndte på at opføre broer i Danmark.

Vi har bygget broer og broanlæg for kommuner, Banedanmark, Vejdirektoratet og mange private aktører, og vi kan derfor også hjælpe dig, lige meget hvilket broprojekt du har i tankerne.

Hos Kaj Bech finder du et stort hold af erfarne specialister, som kan klare avancerede støbninger, elementmontage og andre metoder, som sikrer et veludført og sikkert stykke arbejde. vi laver mange af delene på vores egen støbeplads i vores støbehal, så vi kan være helt sikre på, at kvaliteten er i orden, og så du som kunde ved, at du er i trygge hænder hos os.

>> Læs mere om vores store erfaring med broer her.

Vi kan klare alt inden for betonarbejde

Når der skal støbes beton i den ene eller den anden form, er Kaj Bech altid et sikkert valg. Helt siden starten i 1946 har vi arbejdet med støbning og andre betonkonstruktioner, og derfor er betonarbejde noget, vi har helt inde under huden.

Vores dygtige holde kan klare in situ støbninger, elementmontage og alt muligt andet, der har med beton og lignende materialer at gøre. Derfor kan vi klare alt fra betonreparationer til montering af undervandsbeton, mens vi naturligvis også kan hjælpe dig med alt det midt imellem.

Det gælder eksempelvis for sprøjtebeton, tankfundamenter, vandtætte kælderkonstruktioner og meget andet.

>> Læs mere om vores brede ydelser indenfor beton. 

Lang erfaring med etablering af parkeringshuse

Med større og tættere byer, stilles der i dag større krav til parkeringsløsninger i nye byggerier. Hos Kaj Bech har vi erfaring med etablering af parkeringshuse fra et væld af forskellige projekter, og vi er derfor en af landets førende inden for parkeringshuse.

Vi kan opføre store parkeringshuse eller mindre parkeringskældre, mens vores erfarne folk også har mulighed for at reparere ældre parkeringskældre, der har brug for ny beton. Hele holdet af ingeniører, projektledere, struktører og så videre har lang erfaring med in situ støbninger og elementmontage, mens vores faste hold af samarbejdspartnere altid hjælper til at sikre, at du får et parkeringshus i verdensklasse.

Hos Kaj Bech har vi som nævnt erfaring med betonarbejde siden 1946, og med egen betonstøberi har vi både ekspertisen og logistikken til at bygge et parkeringshus, der lever op til alle dine krav, og som kommer til at stå solidt, indtil nogen piller det ned.

>> Se flere billeder af parkeringshuse vi har udført her. 

Boring og skæring

Hos Kaj Bech har vi vores helt egen afdeling til at tage sig af boring og skæring. Vores bore- og skæreafdeling har lang erfaring med af udføre krævende opgaver både inden og ude for landets grænser.

Vi kan klare bore- og skæreopgaver for mange forskellige industrier herunder levnedsmiddelindustrien, hvor vi kender alt til procedurer, retningslinjer og alle de andre ting, der gælder, når der skal bygges til produktion af fødevarer, så der ikke opstår problemer med kontaminering eller lignende.

Vores erfarne stab kan klare alt inden for boring og skæring, og du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du skal have udført betonskæring, betonboring, gulvskæring, diamantskæring eller lignende.

>> Læs mere om boring og skæring her. 

Byggeri til levnedsmiddelindustrien

Hos Kaj Bech har vi siden begyndelsen arbejdet tæt sammen med levnedsmiddelindustrien. I mange årtier har vi arbejdet med kunder som Arla, Thise og Danish Crown, mens vi også har udført arbejde for en række lokale mejerier som Holstebro Mejeri, Toulov Mejeri og mange andre.

Derfor er vi en af de mest erfarne entreprenører i Danmark inden for byggeri til levnedsmiddelindustrien, og du kan derfor altid komme til os, når du har et projekt i støbeskeen. Vi kan løse stort set alle opgaver på baggrund af vores erfaring fra tidligere projekter, og vi står derfor klar til at hjælpe med både laboratorier, højlagre, tankanlæg og meget, meget andet.

>> Læs mere om vores kompetencer indenfor levnedsmiddelindustrien. 

Kontakt os i dag og hør mere

Hvis du mangler en entreprenør til en af ovennævnte opgaver, eller hvis mangler hjælp til noget helt andet som eksempelvis nybyggeri, vandbyg eller kloak, er du altid velkommen til at kontakte Kaj Bech A/S.

Vi kan klare det meste inden for byggeri og anlæg, og vi er altid klar til at hjælpe dig med at finde frem til en løsning, der passer ind i netop dine planer. Vi har erfaringen og ekspertisen til at løse komplekse og krævende opgaver, og du er derfor altid i trygge hænder hos os.