Entreprenør i Viborg

Hos Kaj Bech har vi leveret solide løsninger for vores kunder siden 1946. Vi har være med til at sætte vores præg på Viborg og resten af egnen i rigtig mange år, og vi kan derfor også hjælpe dig med lige netop dit projekt. Se flere af vores lokale projekter i Viborg nedenfor.

I dag er det tredje generation, der driver Kaj Bech A/S, og med et hold på 185 medarbejdere har vi en bred vifte af kompetencer, som kan lande dit projekt lige netop der, hvor du gerne vil hen.

"Vi er en certificeret virksomhed"

ISO-systemerne er nogle vigtige stempler for os at synliggøre fordi det sikrer at vores kunder kan være trygge i vores samarbejde når de skal vælge os som leverandør. Vi bliver ekstra opmærksomme i vores ledelsesmetoder og systematiserer vores arbejdsgange.

Jernbane sikkerhed

Miljø

Arbejdsmiljø

Kvalitet

Byrums fornyelse

I løbet af de seneste år har Viborg midtby gennemgået en stor forvandling. Kaj Bech A/S har leveret en stor del af arbejdet til denne forvandling og har bidraget med mange af vores kompetencer fra vores mange forskellige afdelinger, bl.a. jordarbejde, betonarbejde, anlægsarbejde, belægningsarbejde og beplantning. 

Det store iøjefaldende værk vi har leveret i projektet er Viborg Banebro, som vi er stolte over at have på reference-listen. For at kunne levere høj kvalitet i arbejdet omkring jernbaner er vi certificeret indenfor Jernbanesikkerhed DS 21001. Læs mere om projektet her >> https://kajbech.dk/referencer/viborg-banebro-haervej-sydc/

Alt indenfor beton

Hvis du står overfor et nyt projekt, der involverer beton og belægning. Et godt eksempel er hærvejs projektet i Viborg. Den sydlige del bød på et stisystem, som er en kombineret opgave, der involverede in-situ støbte betonplader i terræn ca. 2.100 m2,  betonbelægningssten, ca. 110 m2, regnvandsbede mm. 

Vores hold har stor ekspertise indenfor insitu- og støbearbejde generelt og har udført mange specialopgaver indenfor betonarbejde. 

>> Læs mere om hvad vi kan levere her.

Brobyggere i Viborg

At bygge en ny bro er krævende og at reparere en gammel kræver godt håndværk. Vi er erfarne fagfolk i anlægsbranchen siden 1970’erne, hvor vi begyndte at bygge broer og har bygget mange broer for kommuner, Banedanmark, Vejdirektoratet og mange private aktører, og vi kan derfor også hjælpe dig. 

For nyligt byggede vi en ny stibro det går hen over indre ringvej i Viborg der binder den sydøstlige ende af Viborg sammen med Hærvejsstien.

>> Læs mere om vores store erfaring med broer her.

Det grønne byrum

Det grønne har lige så stor en vigtighed hos Kaj Bech A/S. Vi har mange dygtige professionelle anlægsgartnere ansat. 

Vi Viborg er hærvejen et godt eksempel på hvordan det grå og det grønne går hånd i hånd i en entreprise når du vælger os til at håndtere entreprisen. På banebroen er der skabt betonplinte, der er tilplantet med flotte kombinationer af stauder og træer der giver højde på broen. 

Håndtering af regnvand (LAR)

Med større mængder vand i fremtiden som forskere spår bliver lokal afledning af regnvand (LAR) ofte tænkt ind i projekter fx i byrumsfornyelsen af Viborg baneby som Kaj Bech A/S leverede en stor del af. LAR-metoden er ikke uvant for Kaj Bech A/S da vi har arbejdet med denne type opgaver siden begrebet kom frem i 90’erne. 

I forbindelse med anlæggelsen af et stisystem i Viborg har Kaj Bech A/S etableret flere LAR-bede langs stierne. De tilplantes og planlægges efter at anvende planter der kan tåle forholdene og trives i denne type bede. Vi har udviklet en stor ekspertise indenfor LAR-bede og kan være din totalentreprenør på sådan en løsning for dig. 

Grønt tag

På Viborg Gymnasium har Kaj Bech A/S etableret små taghaver. Tagene er blevet grønne og tilplantet med Sedum som er forrygende at anvende til grønne tage med den lave vækst og nøjsomme levevis. 

Kaj Bech A/S er dygtige anlægsgartnere og vant til at håndtere specialopgaver der kræver ekstra sikkerhed og specialgrej. Planterne kan optage op mod halvdelen af det regnvand der lander på det, så kloakker og hele regnvands-systemet aflastes. 

Der findes mange metoder til håndtering af regnvand – og Kaj Bech A/S er den rette specialist at kontakte, hvis du vil høre mere om metoderne. 

Tuneller i beton

Kaj Bech A/S har i forbindelse med etablering af ny vejbro fra rundkørsel og ind til Lidl butik i Viborg sørget for at cyklister under broen kan færdes sikkert i en tunnel der skaber et cykel T-kryds. 

Vi kan finde den specialløsning der skal til for at løsne netop din udfordring lige fra in-situ støbte fundamenter, vægge og dæk, samt montage af beton elementer og meget mere. 

Kontakt os i dag og hør mere

Hvis du mangler en entreprenør til en af ovennævnte opgaver, eller hvis mangler hjælp til noget helt andet som eksempelvis nybyggeri, vandbyg eller jord & kloak, er du altid velkommen til at kontakte Kaj Bech A/S.

Vi kan klare det meste inden for byggeri og anlæg, og vi er altid klar til at hjælpe dig med at finde frem til en løsning, der passer ind i netop dine planer. Vi har erfaringen og ekspertisen til at løse komplekse og krævende opgaver, og du er derfor altid i trygge hænder hos os.