Entreprenør i Skive

Når du skal i gang med at bygge i Skive eller omegn, er det naturligvis vigtigt, at du allierer dig med en erfaren og kompetent partner, der kan hjælpe dig med at realisere alle dine ønsker og krav. Sådan en partner finder du lige her, for hos Kaj Bech har vi mange års erfaring i branchen og har lavet mange forskelligartede projekter i mange danske byer.

Vi har været i branchen siden 1946, og vi har gennem årene opbygget et væld af kompetencer. De kompetencer vil være værdifulde for dig, der leder efter en dygtig entreprenør i Skive. Vi kan realisere dine drømme næsten lige meget, hvad du gerne vil bygge, og du skal derfor ikke holde dig tilbage med at give os et opkald eller sende os en mail, hvis du har en idé til et projekt i Skive eller omegn.

En erfaren entreprenør i Skive

Hos Kaj Bech A/S har vi et hold på intet mindre end 195 medarbejdere, og vi har derfor et væld af forskellige kompetencer, som alle kan sættes i spil, når du skal i gang med at bygge. Det betyder, at der stort set ikke er nogen grænser for, hvad vi kan hjælpe dig med, for vi har prøvet det meste, og vi er altid klar på en specialopgave.

Gennem årene har vi arbejdet på mange forskellige projekter over hele landet, hvor vi bl.a. har bidraget til byfornyelse i form af flere forskellige projekter. Vi kan eksempelvis klare alt inden for beton og belægning, hvor vores hold besidder stor ekspertise inden for insitu- og støbearbejde og har udført mange specialopgaver indenfor alle former for betonarbejde. Derfor kan vi også være holdet bag din nye bro, den næste tunnel i Skive eller hvilket som helst andet projekt, der omfatter komplicerede støbeopgaver.

Som din entreprenør i Skive kan vi også klare mange andre former for opgaver som eksempelvis etableringen af grønne byrum med nye løsninger, håndtering af regnvand samt komplekse processer, der kræver ekspertise og et stort overblik.

Vi kan med andre ord klare det meste, og vi kan derfor være den helt rette samarbejdspartner for dig, der søger en kompetent entreprenør i Skive.

Danmarks længste træbro

Kaj Bech A/S har etableret Danmarks længste træbro på 300 meter ved Karup å’s udløb i Skive. Træbroen er lavet i azobétræ og er placeret i en af landets få tilbageværende floddeltaer, hvor Karup Å har sin udmunding i Skive Fjord.

>> Læs mere kom arbejdet i hele Referencen her

Elværksbroen og arealerne omkring Skive Å

Kaj Bech A/S har stået for opførelsen af rekreative arealer omkring Skive Å i Skive. Det omfattede bl.a. Støbning af armerede betonplader og støttevægge i terræn med skrå og vandrette flader, Kloakering, jord, belægningsarbejde og beplantning, Etablering af stålbro samt Smedearbejde. 

Hospitalshaven i Skive er blevet til et pusterum

Den store hospitals have ved Skive Sygehus gennemgik i 2020 en total forvandling. Det endte ud i at blive en naturskøn lille lomme i Skive Centrum, hvor formålet er at få et pusterum. 

Arbejdet omfattede bl.a. regnvandshåndtering (LAR) fra sygehusets tage, terræn og jordhåndtering, belægning, beplantning, belysning og landskabsmøbler. 

>> Læs hele referencen her.

Renovering af Vestervænget

Kaj Bech A/S har i denne fagentreprise stået for renovering af udenomsarealerne ved Vestervænget for Boligselskabet Bomiva i Skive. Alt blev renoveret med fokus på aktivitet og samvær – i mange forskellige former. 

Udvidelse af Thise Mejeri

I 2021-2022 havde Kaj Bech A/S den ære at stå for udvidelsen på Thise Mejeri af bl.a. lager- og kølerum samt ostelager, som Kaj Bech A/S var hovedentreprenør på. 

I videoen her ankommer de sidste to betonbiler for at fylde det sidste af gulvet ud i den ene del af det nye osteri på Thise mejeri.

>> Se en video af en dronerundflyvning af byggeriet her.

Entreprisestyring

Kaj Bech A/S har stor erfaring inden for entreprisestyring og gennemførelse af forskelligartede opgaver inden for byggeri og anlæg

Styr på kvaliteten

Beviset for kvaliteten af vores arbejde er synlig gennem de certifikater, vi gennem tiden har opnået. Det gælder bl.a. for ISO-systemerne. Det giver vores kunder vished om, at vi er pålidelige og seriøse samarbejdspartnere, som den foretrukne entreprenør i Skive.

Kontakt os i dag

Som din entreprenør i Skive sætter vi altid den gode kvalitet i centrum. Vi værdsætter godt håndværk, og vi bestræber os altid på at levere fejlfrie løsninger, der kan stå de næste hundrede år. Men når du vælger os som din entreprenør i Skive, sætter vi også dig som kunde i centrum. Vi lytter til alle dine ønsker og krav, og vi vil gå i tæt dialog med dig helt fra start, så du kommer til at stå tilbage med lige netop det projekt, du har i tankerne.Hos os er du altid i trygge hænder, og vi står altid klar til at hjælpe dig med at nå frem til den perfekte løsning, når du vil i gang med at bygge i Skive.