Entreprenør i Silkeborg

Hos Kaj Bech er vi din lokale entreprenør i Silkeborg, der står klar til at hjælpe dig med store såvel som små projekter i Søhøjlandets hovedstad og omegn. Vi har været en del af den danske byggebranche siden 1946, og vi har gennem årene haft mange spændende projekter rundt omkring i mange af de smukke danske byer.

Derfor er vi også den rette entreprenør i Silkeborg til netop dit projekt, for vores 195 medarbejdere står klar med et stort udbud af kompetencer, der vil sikre, at dit projekt kommer succesfuldt i mål.

Certificeret virksomhed med styr på kvaliteten

Når du vælger Kaj Bech A/S som din entreprenør i Silkeborg, er det gode håndværk og den høje kvalitet altid vores største prioritet. Vores dygtige team har alle de kompetencer, der skal til for at levere et resultat i absolut top, ligesom vi kun samarbejder med pålidelige og erfarne underentreprenører og leverandører, der kan garantere samme høje kvalitet i arbejdet som os.

Beviset for kvaliteten af vores arbejde bliver også synlig gennem de certifikater, vi gennem tiden har opnået. Det gælder bl.a. for ISO-systemerne, der giver dig som kunde vished om, at vi er en pålidelig og seriøs samarbejdspartner for dig, der mangler en entreprenør i Silkeborg.

Byrums-fornyelse af Søtorvet i Silkeborg

Silkeborg Kommune ville gøre Søtorvet til et fælles samlingspunkt for hele Silkeborg som et samlende bindeled mellem naturen, vandet, kulturen og byen.

Søtorvet ligger lige op ad det smukke åløb og vi varetog projektet som en hovedentreprise i Silkeborg. Entreprisen bestod af etablering af 2.500 m2 flisebelægning i forskellige flisestørrelser/mønstre samt fortovsbelægning og kantsten. Derudover også jord- og kloak arbejde, samt en betontrappe i elementer.

>> Læs mere om projektet, Søtorvet, her

Mange års erfaring med projekter over hele landet

Gennem årene har Kaj Bech A/S været en del af rigtig mange projekter over hele landet, hvor vi bl.a. har skabt helt nye byrum og lavet andre store anlægsprojekter eller opført nye byggerier.

Vi kan klare det meste og er din totale løsning. Vi laver alt indenfor beton og byggeri, Broer og anlæg, belægning og byrum, vejservice og vinterberedskab, parker og grøn drift, legepladser og terrænudstyr, jord og kloak, LAR-løsninger og regnvandshåndtering. Som din entreprenør i Silkeborg kan vi hjælpe med stort og småt, og med vores erfaring og kompetencer kan vi varetage alle opgaver med stor professionalisme.

Broer og beton i Silkeborg

Vi udfører reparationer af broer, betonbygværker i hele Danmark, og har udført flere projekter i Silkeborg. Vi sikrer, at arbejdet udføres i et tillidsfuldt samarbejde mellem bygherre, rådgivere og os som entreprenør. Vi har stor erfaring med både komplekse projekter og de mere simple, og med os som samarbejdspartner kan du være sikker på solidt håndværk i dit projekt.

Kontakt os i dag – så tager vi en snak om dine idéer

Når du står og mangler en erfaren entreprenør i Silkeborg til dit næste projekt, skal du ikke tøve med at kontakte Kaj Bech. Vi har et stort team med mange kompetencer, der kan hjælpe dig med dit projekt i Silkeborg og omegn.

Der findes ikke den opgave, vi ikke kan hjælpe dig med, og med vores erfaring og specialiserede kompetencer sørger vi altid for at finde frem til lige netop den løsning, der passer til dig.

Vi ved, at ingen byggerier er ens, og vi indleder derfor ethvert projekt med grundige dialoger, hvor du og dine krav er i centrum. Vi lytter til dine ønsker, og vi bestræber os altid på at sørge for, at du føler dig i trygge hænder, når du arbejder med os.