Entreprenør i Ringkøbing

Vi er din lokale hoved- og totalentreprenør og har været i branchen siden 1946, og vi har gennem årene opbygget et væld af kompetencer, der vil være værdifulde for dig, der leder efter en dygtig entreprenør i Ringkøbing.

Hos Kaj Bech har vi et hold på intet mindre end 195 medarbejdere, og vi har derfor et væld af forskellige kompetencer, som alle kan sættes i spil, når du skal i gang med at bygge. Det betyder, at der stort set ikke er nogen grænser for, hvad vi kan hjælpe dig med, for vi har prøvet det meste, og vi er altid klar på at prøve noget nyt. Du skal derfor ikke holde dig tilbage med at give os et opkald eller sende os en mail, hvis du har en idé til et byggeprojekt i Ringkøbing eller omegn.

 

Over 75 års erfaring - Entreprenør i Ringkøbing

Gennem årene har vi arbejdet på mange forskellige projekter over hele landet, hvor vi bl.a. har bidraget til byfornyelse i form af flere forskellige projekter.

Vi kan f.eks. klare alt inden for beton og belægning, hvor vores hold besidder stor ekspertise inden for in situ- og støbearbejde og har udført mange specialopgaver inden for alle former for betonarbejder. Derfor kan vi også være holdet bag din nye bro, den næste tunnel i Ringkøbing eller hvilket som helst andet projekt, der omfatter komplicerede støbeopgaver.

Som din entreprenør i Ringkøbing kan vi også klare mange andre former for opgaver som f.eks. etableringen af grønne byrum med nye løsninger, håndtering af regnvand samt store byggerier, der kræver ekspertise og et stort overblik.

Vi kan med andre ord klare det meste, og vi er derfor den helt rette samarbejdspartner for dig, der søger en kompetent entreprenør i Ringkøbing.

Slusen, Hvide Sande

Kaj Bech A/S har stået for renovering af slusen i Hvide Sande i 2023. Det drejede sig om udskiftning af fugtmembran på afvandingsslusen i Hvide Sande.

> Læs hele referencen her

Det er ikke første gang Kaj Bech har fingene i den gamle Sluse. Vi stod for beton og vej entreprisen ved en hoved-istandsættelse af slusen tilbage i 1991-93. Og igen i 2009-13 var vi med til at renovere slusekamrene med undersøgelser og udbedring af skader. 

Hvidesande.nu har skrevet lidt om seneste renovering her.

Entreprenør Ringkøbing

Har du spørgsmål?

Så sidder Nickolai Buus Petersen klar på telefonen og på mail

Kaj Bech A/S byggeafdeling har mange projekter for Arla mejerierne og ét eksempel er en ny gangbro der forbinder to bygninger. 

>> Læs mere om hvad vi kan tilbyde indenfor hovedentreprise.

Kong Hans' bro

Kaj Bech A/S har udført to identiske hængebroer for Skov– og Naturstyrelsen over Skjern Å ved hhv. Lundnæs og Bådehavn. Broerne har et frit spænd på 55 m og en gangbredde på 2,4 m og er Danmarks længste hængebro af træ. Pylonerne er udført i egestammer og gangbroen er udført i egetræ og sibirsk lærketræ.

På en kold vinterdag i 1513 krydsede Kong Hans Skjern Å. Han pådrog sig en lungebetændelse, der kostede ham livet. I forbindelse med genopretningen af Skjern Å i 2003 byggede man på samme sted Kong Hans’ Bro.

Pyloner er af ”flådeege”, plantet i 1807 efter tabet af den danske flåde til England. De var tiltænkt bygning af krigsskibe, men da træerne 200 år senere nåede maste­højde, var behovet for træ-krigsskibe meget begrænset.

Skjern Å - Reperation af Levé

Det er en lidt af en spændingshistorie når vi tænker tilbage på denne opgave vi udførte for Ringkøbing-Skjern Kommune. 

Som projektleder Lars Ole Rugtved kalder historien: “At køre på blød bund, eller ikke at køre”. 

Entreprenør Ringkøbing

Vattenfall i Hvide Sande

Kaj Bech A/S har stået for opførelsen af en ny servicebygning i totalentreprise for Thyborøn Invest i Hvide Sande. 

Servicebygningen skal bruges af Vattenfall til at servicere havvindparkerne Vesterhav Nord og Syd samt Horns Rev 3. De 3 havvindparker kommer tilsammen til at producere elektricitet svarende til forbruget fra 775.000 danske husstande.

Bygningen består af en administrationsbygning på ca. 850 kvadratmeter fordelt på tre etager samt en lagerhal på ca. 1.500 kvadratmeter.

Har du spørgsmål?

Så sidder Niels Kruse klar på telefonen og på mail

Kvaliteten er i højsædet

Kaj Bech A/S er en certificeret virksomhed hvilket betyder vi lever op til høje standarder og arbejder indenfor stramme rammer.

Dette sikrer både en tryghed hos vores kunder men også et godt arbejdsmiljø for vores medarbejdere der kan gå trygt på arbejde hver dag. 

Kontakt os i dag

Som din entreprenør i Ringkøbing sætter vi altid den gode kvalitet i centrum. Vi værdsætter godt håndværk, og vi bestræber os altid på at levere kvalitet, der kan stå de næste hundrede år. Når du vælger os som din entreprenør i Ringkøbing, sætter vi også dig som kunde i centrum. Vi lytter og vil gå i tæt dialog med dig helt fra start med fokus på den gode proces.