PRESSE

Artikler fra internettet og aviser

Familiefirma besejrer byggegigant i park-udbud

Artikel fra Berlingske Business hvor Kaj Bech A/S vinder en kontrakt på Holstebro Kommune foran NCC. En kontrakt til en værdi af 41,5 millioner kroner. Overtagelsen af materielgårde i Ulfborg-Vemb og Vinderup indgår i artiklen

Business.dk – Familiefirma besejrer byggegigant i park-udbud

Partnerskaber hæmmet af kulturkløft

Artikel fra Berlingske Business som handler om kravet til fleksibilitet som er påkrævet når private og offentlige indgår samarbejde. Kaj Bech A/S bruges som eksempel på samarbejder hvor dette er lykkedes.

Business.dk – partnerskaber hæmmet af kulturkløft

Nørreport Centret

Artikel om bygningen af P-huset på Enghave plads, som med sine 105 millioner på dette tidspunkt var firmaets største entreprise. Artiklen er på 4 sider og omhandler alt fra fundering til opsætning af glasfacaden.

Byggeplads.dk – Nørreport Centret

Rundtur til byens blomster

Artikel fra Holstebro onsdag om Haveselskabet Holstebro Kreds’ byvandring. Det beskrives hvordan man på turen kunne høre om de overordnede visioner og tanker bag den grønne byplanlægning. Produktionen af planter på det beskyttede værksted ”Skovlund” beskrives ligeledes.

Dinby.dk – Rundtur til byens blomster

Udlicitering af Vej og Park i Holstebro kommune

Artikel om bygningen af P-huset på Enghave plads, som med sine 105 millioner på dette tidspunkt var firmaets største entreprise. Artiklen er på 4 sider og omhandler alt fra fundering til opsætning af glasfacaden.

DenOffentlige.dk – Udlicitering af Vej og Park i Holstebro kommune

De holder byen smuk

Artikel fra Berlingske medie ”Holstebro magic night” Kaj Bechs rolle i rengøring og renholdelse af midtbyen beskrives ud fra et medarbejder synspunkt. Der omtales både hvordan store træer plantes og passes, og hvordan gaderne holdes rene.

Berlingske medie – Holstebro magic night

Kaj Bech på YouTube

Lægning af teglsten

Kaj Bech A/S lægger teglsten i Holstebro gågade forår 2014.

Fliselægning med 35 ton gravemaskine

I forbindelse med sikring af en gasledning ved et vådområdeprojekt lægger Kaj Bech A/S fliser over gasledningen. Dette gøres i dette tilfælde med en 35 ton gravemaskine med rotortilt.