Beplantning

Beplantning

Det kan være lidt af en videnskab at udvælge og sammensætte planter til haven og grønne områder. Der er mange forhold der skal overvejes hvad enten det er et læhegn, et fritstående træ eller et staudebed man ønsker at lave. Man skal overveje vækstforhold, blomstringstidspunkt, blomsterfarve, bladfarve, livskraft, planteafstand, naboplanter, beskæringsmuligheder og dens udvikling over tid. Dernæst skal man navigere rundt i planteskolernes mange muligheder og fristelser.

Hos Kaj Bech har vi mange års erfaring med sammensætning af planter. Vi vedligeholder hvert år mange kvadratmeter grønne områder, og ved derfor hvad der fungerer og hvad der ikke gør. At vælge de rigtige planter til de rigtige vækstforhold, er nøglen til en vellykket beplantning.

Beplantninger behøver ikke være tidskrævende at vedligeholde hvis man griber opgaven rigtig an fra starten.

Sammensætningen kan gøres enkelt, komplekst, romantisk, moderne, minimalistisk eller dramatisk. Vi tager altid udgangspunkt i dine behov og hjælper gerne med at udvælge de helt rigtige planter. Vi rådgiver selvfølgelig også i, hvordan beplantningen efterfølgende skal vedligeholdes således beplantningen udvikler sig mod det ønskede mål.

Ny beplantning af buske, stauder, hække, træer, sommerblomster og blomsterløg

Har du spørgsmål?

Så sidder vi klar på telefonen og email.

Udvalgte artikler for Beplantning

Forrige
Næste
Hvad leder du efter?