Støttemure og trapper

Vi møder til tider kunder, der føler at de ingen mulighed har for en flot og funktionel have, da deres grund er kuperet. Denne påstand er vi slet ikke enige i. Det er netop her der er mulighed for en fantastisk have. En have med terrænforskel åbner op for utallige muligheder i haven. Ved f.eks. en regulering af jorden i haven, kan vi skabe områder med plads til leg og boldspil, hyggekroge, køkkenhave og meget meget mere.

 

Om det er en lille eller stor have, kan niveauspringet udnyttes på allerfineste måde ved f.eks. opbygning af støttemure eller en trappe der snor sig igennem haven.

 

Støttemure

Om det er af mere praktiske årsager for evt. at få bedre udnyttelse af haven eller om det er behovet for at skabe noget facon i haven, kan støttemure være løsningen. Måske er havens niveau anerledes end de omkringliggende og der ønskes stabilitet og funktionalitet i forbindelse med niveauspringet, kan en støttemur opbygget i betonblokke give netop dette.

Betonblokke giver mulighed for at modstå jordtrykket for større mængder af bagvedlæggende jord. Skal det i stedet være en hyggekrog i havens ene hjørne, hvor man vil sidde og nyde de sidste aftenstråler, kan støttemuren opbygges i f.eks. kampesten.Det vil give haven et strejf af nostalgi og med f.eks. en beplantning af blomsterende stauder og buske ovenfor muren opnås en dejlig afslappet stemning.  Alternativet kan der anvendes contenstål, hvis det er det mere enkelte og de rene linjer i havedesignet man ønsker. Andre materialer til opbygning af støttemurer kan være granitkanter eller palisader.

 

Trapper

Skal det være en lille smal trappe, der skal udgøre en mere praktisk funktion, og bringer dig fra et niveau til et andet eller skal det være en flot, stor trappe der slynger sig igennem haven, og forbinder havens områder. Vi kan hjælpe dig med at finde de rigtige materialer og den rigtige udformning til din trappe. Det er vigtigt at trappen er afstemt i forhold til omgivelserne. Vi opbygger trapper i mange forskellige materialer som f.eks. i beton, granit, træ, stål eller en kombination af disse. Al efter hvilke ønsker du, har vi kompetencerne til at løse opgaven.

Kontakt

Annette Frandsen

Teamleder VEJ

   (+45) 22 70 88 32

Jeg vil gerne kontaktes

  Støttemure og trapper

  Materiale

  kaj bech brochure download pdf

  Vil du have flere informationer? - Hent en folder i pdf format om private haver 

  DOWNLOAD

  REFERENCER OG INSPIRATION