DOWNLOAD

download folder

Græsplæner

Vi laver arbejde indenfor anlæg og pleje samt behandling af mos og skadedyr. En græsplæne kan have mange udtryk. Lige fra det ensartede tæppe i prydhaven eller foran virksomheden, hvor det visuelle er i højsædet, til den robuste brugsplæne hvor der spilles fodbold dagligt.

download folder

Kloak

Det vi arbejder med her ligger under jorden og kan ikke ses….men det kan mærkes, især hvis det ikke er lavet rigtigt! Hos Kaj Bech A/S er vi autoriserede kloakmestre og tager gerne ansvar for at anlægge, drive, forbedre og udbygge kloakanlæg af alle typer.

download folder

Legepladser

Vi har over 25 års erfaring i at lave smukke, æstetiske og kreative legepladser med fokus på underholdning og motorisk udvikling i mange timer.

download folder

Private haver

Kaj Bech A/S udfører alle former for anlægsarbejder i private haver, og vi hjælper gerne med ideer, rådgivning og tegning inden arbejdet går i gang. Vi har vores egen havearkitekt, som tilbyder havetegninger med stor omhyggelighed og kreativitet.

download folder

Specialopgaver

Skiltevask, rabatfræsning og hegnklip. Kaj Bech A/S løser en række specialopgaver med maskiner, som vi helt eller delvist selv har udviklet. – Vi har selv udviklet vores rabatfræser som udmærker sig ved at kaste materialet langt væk fra vejen, og ikke efterlade en ”pølse” i rabatten.

download folder

Risiko

Risici på arbejdspladsen. Pas på dig selv og på hinanden. I Kaj Bech A/S har arbejdsmiljø og sikkerhed topprioritet. Sikkerheden må ikke gradbøjes ved udførelse af den enkelte arbejdsopgave.

download folder

Shelters og bålhytter

Primitiv luksus i form af shelters og bålhytter. Et shelter bliver altid et yndet opholdssted, uanset om det er opsat i din baghave, eller du har en skov, hvor dit shelter kan sættes op med udsigt over engen, åen eller søen.

download folder

Vandløbsarbejde

Vandløbsafdelingen er en del af Kaj Bech A/S. Det betyder, at vi ud over afdelingen kan trække på hele organisationens kompetencer, hvad angår bemanding, maskiner og materialer. Vi løser alle typer af vedligeholdelsesopgaver med faguddannede medarbejdere.

download folder

Levnedsmiddelsindustri

Kaj Bech A/S har stor erfaring med byggeopgaver inden for levnedsmiddelindustrien, og har udført mange opgaver for slagteri- og mejerivirksomheder.