print

På grænsen mellem Vejle og Ikast-Brande kommune har vi udskiftet en gammel bro til en vejdæmning. I samme ombæring blev vi bedt om at renovere brodækket på en mindre beton-/granitbro 50 m længere nede af Vester Møllevej for Vejle kommune. I galleriet se før og efter foto af broen der blev revet ned og opbygget på ny som vejdæmning. Der er lagt et Ø400 rør i dæmningen for at der stadig kan komme vand til en gammel vandmølle, der ligge nedstrøms fra broen. Den lille bro i Vejle kommune, fik støbt en overbeton på brodækket, samt fik udført ny fugtisolering og belægning. Vejstrækningen hvorpå begge broer ligger, var kun spærret i en periode på 2,5 uger før trafikken igen kunne køre på strækningen.

Kontakt

nicolai-buus-pedersen
Nickolai Buus Petersen

Afdelingsleder ANLÆG

     (+45)  61 87 99 99

Se flere billeder