print

I samarbejde med Lemvig Kommune renoverer vi Posthusgade og Weibelsgade. I Posthusgade gensættes de gamle og meget kønne granitkantsten. Der etableres fortov med betonfliser og arealet mod byens huse, brolægges med chaussessten. Vejarealet asfalteres.

I Weibelsgade bevares de oprindelige kantsten og i vejarealet sættes chaussessten i buer. På Torvet monteres betonelementer, hvor siddepladserne skal beklædes med træ og de store plantekummer plantes til hertil foråret. Området omkring Torvet skal også tilplantes med forskellige græsser, stauder m.m. Som belægning lægger vi her brede felter med henholdsvis sorte og rødlige klinker, samt bordurfliser i beton.

I løbet af de næste par uger opsætter vi afskærmning op i form  f perforeret stålplader og der tilplantes med slyngplanter og bund af græsser. Støbningen af den 4,2 m høje betonmur er netop lige blevet af forskallet.  Der integreres lys i hullet og små plateauer beklædes med træ.

Kontakt

Annette Frandsen

Teamleder VEJ

   (+45) 22 70 88 32

Se flere billeder